Alte Sporturi

Pariuri online: “Tipuri de jucatori”

La capitolul “pariuri sportive”, esentialul este acela de a-ti gestiona bine bugetul disponibil. Cel mai important este sa stii cand si cum sa pariezi. Dupa un timp de adaptare, orice fan al fotbalului se poate transforma intr-un castigator.

Fiecare persoana are un caracter aparte, asta facandu-ne diferiti unul de altul, dar totusi, daca ar fi sa rezumam toate tipurile de jucatori intr-un numar mai mic, din punctul meu de vedere ar exista patru tipuri de jucatori in lumea pariurilor online:

Jucatorul convins

Sa stii sa pariezi pe convingerea ta este foarte important, dar asta inainte de-a te arunca cu gandul la castiguri. Trebuie sa-ti pui intrebarea “de ce sa pariez pe faptul ca eu sunt convins?”. Exista multe raspunsuri, dar acestea pot varia de la persoana la persoana.

Jucatorul de duminica

Acest tip de jucator opteaza pentru pariuri online, in mare, doar pentru a se distra. Cu timpul, acest tip de jucator va ajunge sa piarda, dar este constient ca pierde si se opreste. Se poate limita, si astfel, aceste pierderi nu vor influenta placerea acestui jucator de-a juca in continuare.

Jucatorul castigator

Acest tip de jucator, de obicei, este pasionat de sport (fotbal, in cazul nostru), citeste sectiunile site-urilor, dar in special “ponturi pariuri”, si are o strategie bine dezvoltata. Acest jucator nu vede pariurile ca pe un joc, ci ca pe sport, in care, echipele ce joaca sunt rivalii lui. Jucatorii castigatori nu sunt foarte numerosi in pariurile sportive.

Jucatorul compulsiv

Acest tip de jucator se distinge de restul prin “ignoranta”. Sunt capabili de-a obtine beneficii intr-un scurt timp. In anumite ocazii, jucatorul compulsiv este competent, dar nu realizeaza nimic, nu (va) detine un capital. Poate ajunge lejer sa piarda sume astronomice intr-o lunga perioada de timp.

Cam acestea ar fi categoriile de jucatori. Personal, cred ca jucatorul perfect se afla undeva intre combinatia “jucatorului de duminica” si cel ”castigator”.

Related posts
Alte Sporturi

Un nou trend in ciclism – bicicleta fara pedale

Alte Sporturi

Greseli si sfaturi legate de inot

Alte Sporturi

Luptătorii Astrei s-au remarcat la Turneul Internaţional al României

Alte Sporturi

Informatii: Este ilegal sa pariezi? Se aranjeaza meciurile?

Sign up for our Newsletter and
stay informed