Alte Sporturi

Un nou trend in ciclism – bicicleta fara pedale

Da, primavara isi face simtita prezenta, asa ca ne vom dori sa petrecem cat mai mult timp in natura! Adulti sau copii, cu totii vom fi incantati de o plimbare pe doua roti, in aer curat, sub blanda mangaiere a soarelui!
Ce ne facem, insa, daca nu stim sa mergem pe bicicleta? Iar aceasta intrebare poate fi chiar stanjenitoare pentru un adult, care va avea tendinta sa refuze din start ideea achizitionarii unei biciclete, pentru ca se va gandi ca, la varsta lui, este absolut ridicol sa recunosti ca nu ai mers niciodata pe doua roti!

Nimic mai gresit! Dragi adulti, sa stiti ca exista si pentru voi, exact ca si pentru cei mici, alternativa unei biciclete fara pedale, potrivita inaltimii voastre, o bicicleta pe care puteti invata, fara sa va dati seama si fara sa aveti nevoie de ajutor, sa va mentineti cu echilibrul pe doua roti!

Poate fi o experienta inedita, pentru ca deprinderea de a ne pastra echilibru chiar si pe doua roti, ne va aduce un plus de incredere in noi insine si, pur si simplu, ne va aduce un plus de echilibru interior!
Astfel, pentru un adult care inca nu a mers niciodata pe doua roti si se teme de aceasta perspectiva, bicicleta fara pedale este cea mai buna solutie! E timpul sa va faceti un dar si sa va oferiti posibilitatea sa traiti o experienta imposibil de uitat!

Pentru copii, bicicleta fara pedale este mai mult decat o jucarie! Este o jucarie de exceptie care are nu numai darul de a-I captiva si a-I tine timp cat mai indelungat afara, ci si de a-I ajuta sa invete rapid si aproape fara sa isi dea seama, sa mearga pe bicicleta!

Totodata, ea este un dar si pentru parintii care nu vor mai fi nevoiti sa alerge in urma micutului, tinandu-l cu atentie de sa! Toti parintii care au trecut prin aceasta etapa clasica de deprindere a mersului pe doua roti a copilului lor, cu siguranta isi amintesc si durerea de spate care a insotit satisfactia momentului reusitei! O bicicleta fara pedale, insa, ii permite copilului tau sa invete singur! Nu va mai fi nevoie sa alergi in urma lui pentru a-l sustine, ci poate doar, pentru a-i tempera elanul!
Pentru ei se pot gasi modele viu colorate, cu suport pentru stationare, cu oglinzi, semnalizare sonora sau luminoasa! Aveti de unde alege, e de ajuns sa vizitati pagina noastra si, desigur, sa tineti cont si de preferintele copilului dumneavoastra!

Related posts
Alte Sporturi

Greseli si sfaturi legate de inot

Alte Sporturi

Luptătorii Astrei s-au remarcat la Turneul Internaţional al României

Alte Sporturi

Informatii: Este ilegal sa pariezi? Se aranjeaza meciurile?

Alte Sporturi

Pariuri online: “Tipuri de jucatori”

Sign up for our Newsletter and
stay informed