Hoteluri

Hotel Trianon Bucuresti, rezervare la preturi competitive

Pe langa localizarea privilegiata in centrul Bucurestiului, aproape de parcul Cismigiu, la numai 5 minute de Palatul Parlamentului, Hotel Trianon, calificat 3 stele, se bucura de un design modern, o atmosfera degajata si un personal cu inalta calificare.

Camerele hotelului sunt spatioase, elegante si confortabile, dotate modern pentru a raspunde cu succes tuturor cerintelor dumneavoastra : TV prin cablu, internet wireless, mini bar, telefon, aer conditionat, room service, etc.

Pentru a facilita activitatile de tip business, Hotel Trianon dispune de 2 sali de conferinta dotate cu mijloace tehnice si tehnologice de ultima generatie, special concepute pentru companii si oameni de afaceri.

Hotelul va pune la dispozitie de asemenea un restaurant-bar cu specific romanesc, frantuzesc dar si international, oferindu-va o gama larga de produse culinare de calitate: platouri reci, preparate calde, salate, deserturi, cocktail-uri exotice si cafe frappe-uri. Restaurantul reprezinta o locatia ideala pentru a organiza cocktail-urilor dar si petreceri private : nunti, botezuri, aniversari, etc.

Beneficiati de o cazare placuta si relaxanta in centrul orasului ! Rezervati online camere de hotel spatioase cu design modern la preturi competitive !

http://www.hoteltrianon.ro/ro/

Related posts
Hoteluri

Cazare la standarde inalte in Baia Mare, prin Hotel Romanita 4****

Hoteluri

Cazare in Regim Hotelier in Cluj Napoca

Hoteluri

Caracteristici ale serviciilor de Cazare in Cluj

Hoteluri

Serviciile de cazare in Cluj Napoca la Pensiuni

Sign up for our Newsletter and
stay informed