Tehnologie

Huawei Honor 6 H60-L02 Dual Sim 4G Full Active. Primul smartphone din lume ce foloseste procesor Octa Core cu tehnologie 4G de generatie cat6.

Huawei Honor 6 este un smartphone excelent, ce inglobeaza intr-o carcasa subtire si deosebit de eleganta, specificatii de ultima generatie care au rolul de a uimi si de a incanta. Imediat ce pui mana pe aceasta minune tehnologica, vei descoperi putere si finete.

Incepem cu prezentarea aspectului lui Huawei Honor 6 dual sim full active si observam un telefon mare, cu ecran de 5 inch, dar cu un puternic simt estetic. Este realizat din materiale de cea mai buna calitate, oferind o experienta deosebita in mana si are o textura foarte placuta, construita cu bun gust. Grosimea sa nu depaseste 7.5 mm, ceea ce il ace ideal pentru toti cei care apreciaza finetea unui dispozitiv mobil.

Cu ce este dotat Huawei Honor 6?

huawei-honor-6-h60-l02-dual-sim-4g-full-active-3gb-ram-octa-coreCand vine vorba despre dotari, aspectul ajunge in planul doi. Huawei Honor 6 este echipat cu un procesor ultra puternic, octa core, primul din lume care foloseste tehnologie 4G de generatie Cat6. De asemenea, este dotat cu o memorie Ram activa de 3 Gb, care este furnizata pe doua canale LPDD3 si reuseste sa ajute telefonul sa ruleze fiecare aplicatie la viteze impresionante.

Huawei Honor 6 este dual sim, insa nu este orice fel de dual sim. Este dual sim full active, ceea ce inseamna ca poate sa foloseasca ambele numele, oricand, chiar si atunci cand pe unul se vorbeste.

Sistemul de operare Android 4.4 asigura o baza puternica pentru rularea celor mai interesante aplicatii, iar ecranul de 5 inch, cu protectie Gorilla Glass 3, asigura imagini deosebite.

Cum se vede Huawei Honor 6?

Desi este telefon, unul dintre principalele scopuri ale lui Huawei Honor 6 este sa furnizeze imagini excelente. Acest lucru este posibil datorita imaginilor full HD si datorita multitudinii de culori afisate de dispozitiv. Ofera nu mai putin de 16 milioane de culori, mult mai multe decat poate distinge ochiul uman.

Daca iti faci probleme in ceea ce priveste lumina solara, trebuie sa stii ca Huawei Honor 6 se vede perfect inclusiv sub soare, avand un ecran super luminos.

Inclusiv pozele pot fi considerate ca fiind profesioniste, lucru datorat camerelor de 13 Mpx, respectiv 5 Mpx. Camera principala dispune de senzor Sony BSI si de Blitz Dual LED.

Cat tine bateria lui Huawei Honor 6?

Se stie ca la smartphone-urile moderne, bateria este una dintre principalele probleme. La majoritatea, o zi este perioada medie de rezistenta. Din fericire, Huawei Honor 6 este dotat cu o baterie de 3100 mAh, care asigura un timp de asteptare de pana la 20 de zile si un timp de convorbire de pana la 27 de ore, fara oprire.

Ce alte detalii mai impresioneaza?

Huawei Honor 6 are un semnal extrem de puternic, datorita chipului RF echipat cu antena independenta de 3 dB. Acest lucru inseamna o putere de doua ori mai mare decat in cazul telefoanelor asemanatoare, ceea ce duce la convorbiri deosebit de fluente si la un semnal de internet puternic, chiar si acolo unde semnalul nu este tocmai cel pe care ti-l doresti.

Sunt multe de spus despre Huawei Honor 6, deoarece este unul dintre cele mai bune telefoane pe care le gasesti pe piata la ora aceasta, mai ales daca iei in considerare si pretul destul de scazut, insa cel mai bine este sa descoperi de unul singur fiecare detaliu si sa te bucuri la maxim de fiecare descoperire facuta.

Poti gasi Huawei Honor 6 pe www.smartdualsim.ro

Related posts
Tehnologie

Cartuse imprimanta – avantajele tehnologiei care sta la baza documentelor tale

ElectroniceTehnologie

Camere de supraveghere – cum le alegem pe cele potrivite?

Tehnologie

Ce se intampla cu informatiile noastre

Tehnologie

Folosirea si Montarea Cititorului de Bancnote

Sign up for our Newsletter and
stay informed