Industrie

Importanta rafturilor in viata si in afacerea noastra

Rafturi metalice industriale reprezinta cea mai buna solutie de depozitare, indiferent ca este vorba de locatii mari de depozitare sau locatii mici. Cele mai accesibile rafturi pentru spatii industriale de depozitare, precum rezerve sau receptii, sunt rafturi gravitationale sau rafturi comerciale.

Rafturile comerciale sunt utile atunci cand trebuie sa expunem marfa in magazin, fiecare unitate comerciala are nevoie de rafturi cu spatii cat mai exacte si mai bine delimitate pentru expunerea marfii.

Rafturile metalice reprezinta o solutie excelenta atunci cand ne referim la divizarea unui spatiu comercial in altele, mai mici, pentru depozitarea marfurilor si elementelor unei firme sau pur si simplu a comenzilor pe care compania le primeste.

Indiferent de spatiul de depozitare mai mare sau mai mic, folosind rafturi metalice veti realiza cat de utile pot fi afacerii dumneavoastra.

Daca ar fi sa ne imaginam o lume in care nu exista rafturi, nu neaparat rafturi metalice, ci fara rafturi in general. Oriunde este nevoie de rafturi, acasa, la birou, la magazine. La inceputul anilor 2000, cand tehnologia nu era atat de evoluata si nu era cunoscut termenul de hard disc extern sau stick de memorie, toata informatia trebuia stocata pe CD-uri si DVD-uri. Daca nu existau rafturi, unde am fi depozitat toate acele DVD-uri sau CD-uri? Le-am fi gasit un loc al lor pana la urma, dar avand rafturi am avut posibilitatea sa cream un spatiu de depozitare utilizat cu folos.

Rafturile metalice nu sunt utile doar la depozitarea marfurilor, ele sunt niste accesorii ideale pentru a crea un design perfect, iar acest design, in cazul unui hypermarket sau magazin alimentar, reprezinta ceea ce il atrage pe cumparator spre un produs anume.

Storact Romania este parte a grupului Storact, grup de companii din Europa de Sud-Est, cu sediul central in Thessaloniki, Grecia. Storact Group ofera servicii profesionale, atat de proiectare sisteme depozitare cat si instalarea sistemelor de depozitare marfuri.

Related posts
AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

AfaceriIndustrie

Lucian Bode: „Va rog sa tineti santierele in ritmul de pana acum”

AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

AfaceriIndustrie

Pirelli Slatina isi suspenda activitatea

Sign up for our Newsletter and
stay informed