Auto-Moto si transporturi

Inchirieri autoutilitare in Romania prin Aaron Vidal International

Societatea Aaron Vidal International are ca si obiect de activitate  inchirieri autoutilitare ( rent a van ). Va punem la dispozitie o gama variata de autoutilitare noi care sa va ajute si sa va insoteasca indiferent de destinatia pe care o alegeti

Ca si flota detinem

  • 6 autoutilitare marca Iveco Daily , cea mai veche fiind in luna Mai 2014.
  • 3 autoutilitare marca Mercedes Sprinter , an 2014
  • 3 autoutilitare marca Volkswagen Crafter , an 2014

Specificam ca masinile beneficiaza de dotari complete , cum ar fi :

  • Clima
  • Geamuri electrice
  • Oglinzi electrice incalzite
  • Radio +USB
  • Punte dubla pe spate
  • Volum mare de 17.2 MC

Toate autoutilitarele se conduc cu permis categoria B pentru a putea fi conduse de toate persoanele care detin permis  si va pot fi de folos daca doriti sa va mutati lucrurile personale , daca reveniti din alte tari in care a-ti lucrat cum ar fi Italia, Spania, Grecia, Danemarca, Anglia, Turcia, Germania, Elvetia, Suedia, Belgia etc. Putem inchiria masinile in toata Uniunea Europeana.

Daca aveti o firma noua si nu vreti sa investiti banii in masini si doriti ca toate cheltuielile sa le puteti deduce apelati cu incredere la Aaron Vidal International.

Daca aveti o firma de distributie si se strica o autoutilitara , apelati cu incredere la Aaron Vidal International.

Aveti o firma de curierat si aveti prea multe rute pe care nu le puteti acoperii din cauza lipsei de autoutilitare? Apelati cu incredere la Aaron Vidal International si va sarim in ajutor.

Indiferent de activitatea companiei , casa de expeditie, distributie, curierat rapid, producatori, intermedieri, industrie farmaceutica, daca aveti nevoie de transport apelati la societatea Aaron Vidal International pentru a nu bloca activitatea desfasurata.

Nu veti mai avea grija pentru reparatia masinilor , pentru rovignete, revizii, ITP,  asigurari RCA, asigurari Casco, impozite de platit, cauciucuri de vara sau de iarna si multe altele. Pur si simplu va urcati in masina, dati la cheie si porniti la drum fara griji. Pe langa toate aceste cheltuieli impovaratoare , va veti deduce toti banii pentru inchiriere.

Related posts
AutoAuto-Moto si transporturi

Detailing motor: ce inseamna si cine se ocupa de aceasta operatiune?

AutoAuto-Moto si transporturi

Auto Germania: merita sa cumperi direct de la nemti sau de la romani?

Auto-Moto si transporturi

Inchirierile auto, o solutie pentru mobilitate

Auto-Moto si transporturi

Google a proiectat un camion de livrare fara sofer

Sign up for our Newsletter and
stay informed