Industrie

Instalatii de ungere si pneumatice prin Ph Technique

instalatii-de-ungere"Cand vorbim de instalatii de ungere, majoritatea dintre noi ne gandim la rolul pe care acestea le au in functionarea unui motor, spre exemplu al autoturismului – stim astfel ca instalatia de ungere e formata dintr-un set de piese ce faciliteaza ungerea componentelor motorului, dar si circulatia, filtrarea si racirea uleiului. In contextul instalatiilor hidraulice sau pneumatice insa, lucrurile se schimba. Echipele de specialisti ofera servicii complete, personalizate in functie de nevoile fiecarui client. Fie ca este vorba de nevoi de proiectare, de planuri de executie sau modalitati de modernizare a oricaror dintre aceste trei tipuri de instalatii. De asemenea, tot in acest vast domeniu intra reparatiile si modernizarile utilajelor cu actionare hidraulica si pneumatica. Folosirea unor utilaje cu program pentru prelucrari mecanice este astfel absolut necesara.

O asemenea societate ce ofera toate serviciile mentionate mai sus, alaturi de asigurarea unor operatiuni profesionale de service, garantie si postgarantie este Ph Technique srl – cu o experienta mai mare de 10 ani de zile, ea functioneaza ca distribuitor autorizat al produselor marcii nord-americane Parker Hannifin (unul din numele mari in domeniul tehnologiilor si sistemelor de control ale miscarii). De-a lungul activitatii sale continue, Ph-t a evoluat constant, diversificandu-si serviciile si imbunatatindu-si performantele. Conceptia, proiectarea si realizarea unor proiecte pentru beneficiari interni si externi au demonstrat calitatea muncii prestate – echipa tanara ca spirit, caracterizata de perseverenta, ambitie si initiativa a obtinut mereu performanta. Azi ea se poate mandri cu activitatile sale profesionale de concepere, executie si modernizare instalatii hidraulice, pneumatice si de ungere; sertizare de furtunuri hidraulice, reparatii cilindrii hidraulici si pneumatici, cu garnituri din stoc sau la comanda; confectionare de tije, bucsi, pistoane si camasi noi.

De asemenea, Ph-t importa si distribuie produse specifice precum pompe hidraulice, motoare hidraulice, cilindrii pneumatice si alte elemente necesare in industrie. Cunoasteti mai bine oferta aceasta si contactati echipa Ph Technique prin www.ph-t.ro

Related posts
AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

AfaceriIndustrie

Lucian Bode: „Va rog sa tineti santierele in ritmul de pana acum”

AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

AfaceriIndustrie

Pirelli Slatina isi suspenda activitatea

Sign up for our Newsletter and
stay informed