Timp Liber

Nițel despre cocalari și derivate

Se pare că cocalarii  (vezi? le-am făcut ș-o dedicație) și pițipoancele ne-au invadat. Și cum am putea rezista mai bine invaziei decât prin umor? Nu știu dacă ați realizat până acum, dar acest tip de oameni (vorba vine…) nu suportă să fie luat la mișto sau ironizat. Pur și simplu spumegă.

Deși pot părea inofensivi, ei sunt o reală amenințare. Stați să vă explic: de obicei, „lucrurile” au un singur buric. Buricul canei, buricu’ carții, buricu pixulu’ ș-așa mai departe. Acum,gândiți-vă că pământul (la planetă mă refer) are sute de mii „de burici” (știu că pluralul e defectuos,dar altu’ nu există). Realizați? Se bat cap în cap, deci riscăm să producă o explozie. O explozie de prostie care v-a pune capăt invaziei mai repede decât am clipi. Apropo, vedeți că n-am vorbit de prințese? Doar cocalarii, de capul lor, pot avea o asemenea realizare. Ce prost sunt! am uitat că ei vin în pereche: prietena cocalaralui e o prințesă. De preferat cât mai mare (ca volum mă refer) și cât mai buhăită aranjată. A, nici micile plăceri ale vieții artistice nu pot lipsi: mai niște „buze botoxate”, mai un „sân siliconat”, mai un nas tăiat.

Nici nu vrem să ne gândim la un asemenea scenariu apocaliptic,nu? Greșim. Trebuie s-o facem, doar nu ne dorim să murim înecați în grăsime…

 

Distracția este vitală. Plecând de la această premiză pot afirmă că avem nevoie de distracție. Logic, da? Mac-mac.ro exact asta face: vă oferă distracție,amuzament,fericire (da, chiar și d-asta’), cum vreți să-i spuneți. Desigur, puteți (prea toata lumea-i negativă…) să va abțineți de la a intra într-o lume a tolomacilor (nu știi cei ăla un tolomac? intră și vei afla 😀 ), dar nu este indicat s-o faceți. Râsul vă ajută. Cel puțin așa cred.

 

P.S:  Nu uitați de prieteni, așa că dacă v-a plăcut ce ați văzut (deja dau în râme rime…) dați fuga pe facebook și spunețile și prietenilor. Doar nu vreți să râdeți de unul singur, nu?

Related posts
Timp Liber

Ce fel de piscină să aleg pentru casa mea?

Timp Liber

Informatii despre Bucuresti: industrie, harta, economie

Timp Liber

Patchwork-ul – un hobby din ce in ce mai popular

Timp Liber

Traditii de Craciun in Bucovina

Sign up for our Newsletter and
stay informed