Marketing

Între blog personal şi business

Dacă ai alege, ce ai alege? Un blog personal sau un blog business, targetat pe o anumiă industrie? Eu am decis să nu aleg între cele două categorii. Am decis să creez un blog personal dedicat afacerilor pe Internet, optimizării SEO, marketing online şi nu doar atât.

Câţi dintre noi nu caută un blog cu sfaturi, tehnici şi ghiduri gratuite despre domeniile de mai sus enumerate? Câţi nu caută un blog personal, cu articole personale în care se regăsesc?

Blog-ul Olteniada poate fi o mixtură de articole. Cuprinde articole din diferite domenii şi nu numai. Că ai nevoie de un sfat, îl găseşti pe blog. Nu ai găsit? Anunţă-mă şi oricând te voi ajuta cu cea mai mare plăcere. Blog-ul Olteniada tratează subiectele cu o maximă importanţă şi întotdeauna autorul blog-ului va fi mai mult decât fericit să te înveţe şi să te îndrume corect pe drumul respectiv pe care l-ai ales.

Olteniada.Com se axează şi dezbate foarte mult domeniile de marketing online, marketing blog, publicitate online, promovare online, search engine optimization (SEO), search engine marketing (SEM), search media marketing (SMM). Într-un timp foarte scurt poţi învăţa cum să-ţi optimizezi blog-ul şi să te bucuri de pe urma vizitelor pe care le vei avea dacă urmezi sfaturile şi tehnicile pe care Olteniada.Com ţi le pune la dispoziţie.

Related posts
AfaceriMarketing

Un nou trend in advertising: promovarea pe Instagram. De ce sa faca parte din strategia ta de comunicare?

AfaceriMarketing

Cum influenteaza scorul de calitate o campanie AdWords? Afla acum mai multe despre asta

Marketing

De ce sa inchiriezi baza noastra de date

Marketing

Factori esentiali pentru o sedinta foto de nunta reusita

Sign up for our Newsletter and
stay informed