Promovare Website

Intrebari frecvente despre SEO si SEM

Ce este SEO?

Search Engine Optimization ( Optimizarea pentru Motoarele de Cautare) se refera la procesul de optimizare website cu scopul ca acesta din urma sa se claseze pe o pozitie cat mai inalta in cadrul rezultatelor pe care motorele de cautare le ofera utilizatorilor pe baza cuvintelor cheie folosite.

De este SEO important pentru website-ul meu?

Pentru ca un proces de optimizare website nu este unul costisitor, asemeni publicitatii mass media, insa iti poate aduce recunoasterea si clientii pe care ti-i doresti 

Cum aleg eficient cuvintele cheie ?

Pe de-o parte, cuvintele cheie folosite in procedeul de optimizare website trebuie sa fie cat mai relevante pentru website-ul si pentru afacerea ta propriu-zisa dar, in acelasi timp, terbuie sa fie intocmai termenii pe care utilizatorii ii folosesc atunci cand cauta un produs asemeni celui comercializat de tine. O firma de SEO poate face gasi cele mai potrivite cuvinte pentr tine!

Cat de repede voi beneficia de rezultatele SEO?

Este sa necesar sa astepti o perioada tocmai pentru ca este necesar un anumit timp pana ce motoarele de cautare gasesc website-ul si indexeaza continutul astfel incat paginile sa poata aparea in rezultatele cautarii. Timpul mediu pana la aparitia rezultatelor este de 1-3 luni.

Cum pot avea rezultate mai rapide?

Reclamele precum Google AdWords  Pay Per Click sau Pay Per Impression sunt o metoda eficienta de a atrage trafic din motoarele de cautare si de a spori vizibilitatea afacerii tale.

Procesul de optimizare website imi va garanta aparitia in topul motoarelor de cautare?

Nu. De mentionat aici este faptul ca motoarele de cautare pot inlatura anumite website-uri din topurile cautarilor pentru folosirea tehnicilor de optimizare manipulative. Tocmai de aceea este recomandat sa apelati la specialisti SEO.  Capcanele sunt la tot pasul si,tocmai pentru ca ne dorim rezultate in cel mai scurt timp, suntem tentati sa “supra-optimizam” si sa fim sanctionati. Apelati la Fozo.ro pentru cele mai eficiente si sigure servicii de SEO! Mult succes!

Related posts
Promovare Website

CE ESTE GOOGLE ADWORDS

Promovare Website

Mos Craciun s-a mutat in Romania!

Promovare Website

Cum te ajuta un site la dezvoltarea afacerii.

Promovare Website

SEO, mai mult decat un trend, o realitate

Sign up for our Newsletter and
stay informed