Auto

Lichid de parbriz de buzunar , Doc Vision

Doc Vision a intrat si pe piata de lichid de parbriz din Romania. Doc Vision are in portofoliu o serie de produse dedicate intretinerii masinilor mici cat si a utilitarelor. Printre acestea mentionez  tabletele cu ajutorul carora se poate crea lichid de parbriz. Procedeul este unul foarte simplu. Cum bine stiti cu toti ne-am lovit de faptul ca ramanem fara lichid de parbriz cand mergem foarte mult cu masina. Stim foarte bine ca de cele mai multe ori ne aflam chiar in  afara orasului si nu avem de unde cumpara lichid de parbriz decat de la statiile peco, unde lichidul de parbriz costa cateva zeci de lei (4 litri ).

Iata cum Doc Vision ne poate scapa de aceste momente neplacute.

Cati dintre voi stiti ca in fiecare benzinarie apa este gratuita?

Dar cati dintre voi stiti ca daca utilizati o tableta Doc Vision va puteti crea singuri 4 litri de lichid de parbriz de calitate superioara  cu un cost la fel ca cel din Hypermarket.

Cum putem face asta ?

Se desface pachetul de tablete Doc Vision , se ia o tableta se pune in vasul de lichid de parbriz si se toarna apa. (de la robinet). Si gata in cateva momente lichidul de parbriz este pregatit.

Ce trebuie sa stim noi este ca acest gen de lichid de parbriz ne protejeaza cauciucul stergatoarelor, nu lasa reziduuri pe instalatia de stergere a parbrizului,  sunt 100% biodegradabile si nu ne creaza neplaceri prin varsarea acestora in portbagajul masinii.

Si toate aceste lucruri se pot realiza la un pret foarte avantajos. Un singur pachet contine 4 tablete si se pot crea 16 litri de lichid de parbriz cu un cost de 1.87 ron/litru.

Intra pe www.docvision.ro.

Related posts
Auto

Ce probleme apar la mașini cel mai des iarna?

AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

Auto

Sfaturi pentru a promova mai usor examenul auto

Sign up for our Newsletter and
stay informed