Tehnologie

Locuintele inteligente – supravegheaza locuinta ta

Cu un echipament performant poti face locuinta sa para vie, pe langa faptul ca multumeste nevoile tale 100%. Echipamentul Touch Leviton are incorporat un ecran luminos, plin de culori care are caracteristici de alarma, de control si automatizare a casei. Comunicarea prin Wi-Fi ofera oportunitatea comunicarii la distanta cu costuri mici. Aceste posibilitati ofera dealerilor de securitate flexibilitatea de care au nevoie toti utilizatorii, fie bazate pe smarphone-uri, NVR, VoIP sau linii POTS.

Sistemul de control ofera functii de control si integrare precum: termostate, incuietori, iluminat, scene, programe si reguli, controlul local, timpul, traficul, stirile, mesajele, alarma de comunicare si mesageria stilului de viata prin router, activeaza dispozitive de antrenamet mobil Android, poate fi portabil, rezolutia este 470×256 pixeli, usor de inteles iconitele, avizul vocii sistemului, 16 memento-uri programabile, 3 functii de panica, registru de evenimente stocheaza pana la 128 evenimente, ceas care arata timpul real.

Echipamentul de irigare nu doar ca se poate seta pe ore, dar detecteaza ca ploua sistemul se va opri automat si se poate seta sa porneasca iar.

Controlul telefonic – sistemul de alarma de securitate functioneaza precum un robot telefonic si poate fi utilizat pentru a suna in locuinta si pentru a pune in ordine anumite lucruri. Acest Touch Leviton configureaza printr-un numar de PIN, asemanator cu cel folosit la cartela telefonica sau la banca, pentru a fi sigur ca doar detinatorul casei poate avea acces la locuinta. Detine o serie de caracteristici vocale care indruma operatiunile locuintei:

-daca nu ajungi acasa intr-o seara, suni la locuinta si vei trage jaluzelele inainte sa se intunece

-in cazul in care proprietarul este plecat pentru multe zile si vrea ca casa sa fie incalzita cand soseste, apeleaza locuinta si centrala porneste. Acest echipament poate fi utilizat pentru a apela la job sau pe un telefon mobil daca cineva suna la usa cand nu esti. -cunostintele pot apela atunci cand nu esti acasa si vor afla cand te intorci acasa pentru a reveni in vizita

-firmele de la curierat pot lasa pachetele in hol. Sistemul de alarma de securitate ii opreste sa patrunda in locuinta.

Sistemul de interventie – in cazul in care este o situatie de urgenta, luminile de iesire se activeaza si aerul conditionat se opreste pentru a opri raspandirea fumului.

Iluminarea – este stabilit un program de iluminare prin care luminile externe se aprind automat seara si se sting automat dimineata.

Accesul controlului este un sistem alcatuit din carduri de proximitate, aceste informatii fiind prelucrate si trimise la un calculator central pentru a efectua sarcini precum: permite sau restrictioneaza accesul, inregistreaza vizitatorii si personalul, controleaza interfoanele, videointerfoanele, barierele de iesire. Ecranul calculatorului afiseaza toate informatiile persoanelor care intra sau ies, completate cu fotografii.

Related posts
ElectroniceTehnologie

Camere de supraveghere – cum le alegem pe cele potrivite?

Tehnologie

Ce se intampla cu informatiile noastre

Tehnologie

Folosirea si Montarea Cititorului de Bancnote

Tehnologie

ADT lanseaza un echipament de imbunatatire a siguantei locuintei

Sign up for our Newsletter and
stay informed