Destinatii Turistice

Locurile pentru 1 Mai&Paste 2013 din Costinesti incep sa se epuizeze!

Chiar daca Ministrul Maria Grapini, in urma unei vizite recente prin statiunile de pe litoralul romanesc, a declarant ca acesta nu este pregatit pentru sosirea sezonului estival siimplicti pentru primirea oaspetilor, iata ca statiunea Costinesti, si nu este singura in aceasta situatie, va fi plina ochii in perioada 1 Mai& Paste 2013. Cu greu iti mai gasesti un loc de cazare pe plac, deci daca nu ai apucat sa-ti rezervi locul va trebuii sa te orientezi la fata locului si poate cu putin noroc vei mai gasii totusi un pat pe care sa-ti pui capul noaptea.

Cele mai solicitate statiuni de pe litoral in aceasta perioada sunt Mamaia, Vama Veche, Costinesti si Eforie Nord. Daca la iceputul lunii martie cand s-au afisat ofertele promotionale de cazare pentru perioada sarbatorilor de Paste tarifele erau extrem de avantajoase si la indemana tuturor, in momentul de fata, din cauza solicitarii neasteptat de mari, proprietarii unitatilor de cazare Costinesti si nu numai au ales sa-si mareasca considerabil preturile pentru cazare. O camera pe care in luna martie o rezervai pentru tariful de 80 lei/noapte de exemplu, astazi vei plati cel putin 150 lei/noapte.

Sunt multi turistii care au ales ca destinatie de vacanta statiunile montane, si acolo gradul de ocupare a unitatilor turistice fiind destul de ridicat insa, fruntas in topul destinatiilor de vacanta alese de catre romani in perioada 1 Mai& Paste , este de departe litoralul romanesc. Cei care si-au rezervat biletele si vor petrece aici sarbatorile vor putea asista la slujba de Inviere pe plaja, vor avea posibilitatea sa participle si la concerte sustinute de cei mai in voga artisti si la multe alte activitati interesante. Hotelierii si afaceristii din statiunile estivale promit o multime de surprize placute celor care au ales sa-si petreaca minivacanta de 1 Mai aici.

Si cluburile de noapte isi deschid portile si promit petreceri incendiare mixate de cei mai buni dj, atat romani cat si straini. Marea majoritate a turistilor care au ales anul acesta statiunea Costinesti sunt, dupa cum va astpeptati, tineri dornici de distractie gata sa-si faca noi amintiri alaturi de gasca de prieteni!

 

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed