Afaceri

Mic ghid introductiv in lumea saltelelor de pat

Cu arcuri, fara arcuri, ortopedice, relaxa, din materiale natural sau sintetice si multe alte modele de saltele de pat devin complicat de ales in momentul in care vine vorba despre schimbarea lor si de aceasta alegere depinde calitatea somnului. Dar acest element din urma nu depinde numai de durata somnului, temperatura din camera sau suprafata pe care dormim. Salteaua de pat este defapt elemental cheie intrucat daca corpul se simte confortabil atunci si somnul va fi pe masura.

Daca este sa privim putin inapoi in istoria saltelelor de pat, prima a fost create in anul 1870 de Simmons French Company. La ora actual sunt foarte multe companii producatoare de saltele si alegerea devine cu atat mai grea cu cat pe piata apar noi concepte iar fiecare companie incearca sa se mentina pe pozitii pentru a putea sa isi vanda saltelele de pat.

Imex Grup in calitate de comerciant de top vine in ajutorul companiilor producatoare de saltele si aduna in permanenta pe site numai acele produse care au notorietate in randul clientilor.

Producatorii de saltele de pat si piata

Producatorii de saltele de pat incearca in mod constant sa isi modernizeze productia iar acest lucru este posibil multumita aparitiei de noi material si tehnologii inovatoare. Dintre toate modelele de saltele cele ortopedice sunt cele mai populare intrucat reusesc sa satisfaca toate necesitatile si asteptarile pe care le au clientii de la acestea.

Cu toate acestea multi producatori care nu se bucura de o asa mare popularitate adauga denumirii saltelelor de pat ,,ortopedic” numai pentru a-si creste vanzarile dar din pacate aceste elemente nu pot fi detectate de un consumator de rand adica sa identifice daca salteaua de pat este ortopedica sau nu. Asadar in momentul in care alegeti salteaua aveti grija sa o achizitionati numai din magazine specializate care sa va ofere o garantie pentru aceasta.

Recomandari de la specialisti

Trebuie sa retineti faptul ca nu este suficient sa testati salteaua asezandu-va pe ea cateva minute, corpului uman ii sunt necesare cateva zile pentru a putea sa se obinuiasca cu noua saltea.

Pentru ca o saltea sa poata fi considerata demna sa ofere un somn de calitate, acesta trebuie sa indeplineasca anumite caracteristici si functionalitati cum ar fi sa distribuie presiunea corporala in mod efficient pentru a ajuta la o mai buna circulatie sanguina si nu numai.

Pentru a putea fi considerata salteaua de pat confortabila suprafata acesteia trebuie sa aiba mai multe straturi in care cele moi sunt alternate cu cele dure. Se considera ca, daca salteaua de pat are mai multe straturi cu atat este mai buna.

Saltele de inalta calitate marca Imex Grup

Cu toate ca saltelele de pat par sa nu difere prea mult una fata de cealalta trebuie totusi luat in considerare faptul ca modelele ofera grade diferite de confort dar si functionalitati diverse.

Chiar daca la ora actuala pe piata se afla o multime de materiale care pot fi utilizate pentru fabricarea saltelelor acestea trebuie sa intruneasca toate conditiile pentru a putea oferi rezistenta si durabilitate pentru a putea fi folosite pentru o perioada lunga de timp.

La Imex Grup veti gasi intotdeauna saltele de pat de cea mai inalta calitate pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de un somn cat mai linistit.

Related posts
AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

AfaceriIndustrie

Lucian Bode: „Va rog sa tineti santierele in ritmul de pana acum”

AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

AfaceriIndustrie

Pirelli Slatina isi suspenda activitatea

Sign up for our Newsletter and
stay informed