Mobilier

Mobiler baie de lux pentru un stil de inalta clasa

mobilier baie

Daca va aflati printre cei care considera ca baia necesita o atentie deosebita si este la fel de important sa il amenajati cu aceeasi meticulozitate pe care ati folosi-o pentru restul casei, atunci va aflati unde trebuie. Mai ales daca v-ati decis sa investiti in mobilier baie de lux, atunci pentru ca sa stiti de unde sa incepeti amenajarea o sa trecem in revista cateva piese de mobilier baie pentru a face din aceasta incapere un adevarat lux care sa vina in completarea luxului care compune si restul locuintei.

Mobilierul de baie italian, este, poate, unul dintre cele mai elegante tipuri de mobilier baie pe care le-ati putea alege. In ultimul timp baile decorate in stil italienesc au devenit preferatele celor care isi doresc materiale de foarte buna calitate, rafinament si cu un aspect modern. Acesta tip de mobilier baie este special conceput pentru cei care au asteptari mari chiar si de la mobilierul pentru baie. Mobilierul de baie italian este inspirat mai ales din arhitectura, cultura si istoria Italiei.

Mobilierul de baie italian este realizat din marmura, piatra si metale stralucitoare pentru a putea reda stilul de lux elegant si rafinat. Mobilierul de baie italian este sculptat iar aceste detalii se pot observa mai ales la picioarele dulapioarelor sau al scaunelor care au un rol estetic patrunzator. Acest tip de mobilier baie impresioneaza intotdeauna prin calitatea lui inalta si meticulozitatea cu care a fost realizata si, desigur, daca va doriti sa va simtiti de fiecare data ca intr-o vacanta in Italia acest tip de mobilier baie este cel care vi se va potrivi ca o manusa.

Pe piata puteti gasi si imitatii ale stilului italian in ceea ce priveste mobilierul pentru baie, dar acesta este recomandat numai celor care au un buget limitat. In schimb atunci cand vorbim despre mobilier baie de lux in adevaratul cuvantului piesele de colectie poarta nume celebre precum Lord, Stuart, Tudor, Windsor, Queen sau Impero iar aceste nume pot continua.

Un alt tip de mobilier pentru baie care sa reprezinte eleganta, luxul, opulenta, rafinamentul, bunul gust si asa mai departe este mobilierul pentru baie antichizat care este realizat in mod special din lemn masiv, material compozit, alama antichizata ceramica si asa mai departe. Desigur, finisajul acestui tip de mobilier baie trebuie sa fie rezistent la aburi si la apa cu care vine in contact pentru a nu se deteriora. Acest tip de mobilier baie antichizat este inspirat de stilurile clasice care au facut furori de-a lungul istoriei. Mobilierul pentru baie antichizat este realizat de artizani iar finisajele care o compun reunesc stiluri unice realizate manual.

Mobilierul pentru baie de la Www.mobila-usi-ferestre.ro antichizat este potrivit mai ales pentru un stil de amenajare vintage. Pentru cei interesati sa achizitioneze piese de mobilier baie antichizate le pot gasi mai ales la targurile de antichitati unde in general se pot gasi adevarate comori realizate de artizani cu design-uri unice, elegante, pline de clasa si rafinament.

Related posts
Amenajari InterioareDesignIMOBILIARE SI CONSTRUCTIIMobilier

Cum alegi inspirat o masa living, in doar 3 pasi simpli. Afla acum cel mai bun raspuns

Mobilier

Somiera electrica: opteaza pentru un maxim de confort

Mobilier

De ce sa optezi pentru un dormitor din lemn masiv?

Mobilier

Magia mobilei de stejar

Sign up for our Newsletter and
stay informed