Jocuri

Nereguli sesizate la unele platforme de remi online

Atunci cand se vorbeste de remi etalat, regulile acestui joc sunt destul de clare: nu se poate cobori de pe tabla in conditiile in care jucatorul nu are minim doua formatii (din care una trebuie sa fie o terta iar cealalta, o suita) a caror valoare sa depaseasca 45.

Ori, acest lucru nu se aplica in cazul unor platforme de remi online, care pentru a fluidiza jocul, accepta coborarea de pe tabla a oricaror formatii cu valoare de peste 45. Desi micsoreaza cu mult timpul aferent unei partide, omiterea acestei reguli creeaza de multe ori situatii de nervozitate, intrucat niciunde in interfata de joc nu este specificata posibilitatea de a puncta primele 45 de puncte cu orice formatii si nu cu cel putin o terta si o suita, asa cum se intampla in mod normal.

O alta neregula sesizata la unele dintre platformele de remi e faptul ca formatiile de 1 au valoare maxima de 30, cand regulile acestui joc prevad clar faptul ca formatiile de 1 au o valoare maxima de 100 de puncte in cazul alaturarii a 4 piese, respectiv de 75 de puncte in cazul formatiilor compuse din 3 piese.

Desigur, fiecare platforma este libera sa isi stabileasca propriile reguli, mai ales in conditiile in care scopul principal este scurtarea timpului aferent partidelor si cresterea numarului de jocuri si a timpului petrecut pe platforma online. Asta nu inseamna, totusi, ca jocul de remi este 100% legitim, mai ales daca regulile sunt inculcate ca in cazurile prezentate mai sus.

Atunci cand Ephraim Hertzano a pus bazele acestui joc, el a stabilit niste reguli clare, reguli care trebuie respectate, indiferent de locul sau modalitatea prin care se joaca remi. Tocmai de aceea, in cadrul campionatelor de remi organizate anual in cinstea lui Hertzano, orice incercare de fraudare/abatere de la reguli atrage dupa sine o penalizare de 3 piese (jucatorul trebuie sa ia pe tabla 3 piese), lucru care cel putin teoretic, ar trebui sa-i micsoreze sansele de castig.

Atunci cand se vorbeste de remi etalat, regulile acestui joc sunt destul de clare: nu se poate cobori de pe tabla in conditiile in care jucatorul nu are minim doua formatii (din care una trebuie sa fie o terta iar cealalta, o suita) a caror valoare sa depaseasca 45.

Related posts
Jocuri

De ce sa-i lasati pe cei mici sa se joace online

Jocuri

Care sunt cele mai cunoscute jocuri online

Jocuri

Lego, jucariile educative pentru copii

Jocuri

Jocurile cu Dora, preferate de copiiii curiosi

Sign up for our Newsletter and
stay informed