Vacante

Petreceti-va concediul intr-un locatie desprinsa din basme

Atunci cand dorim sa ne petrecem concediul in fermecatoarea Transilvanie, ne gasim de multe ori in situatia de a cauta o oferta de cazare, care sa ne indeplineasca pana la 100% pretentiile si asteptarile noastre. Confortul, conditiile decente, linistea si preturile atractive sunt doar o parte dintre elementele unui concediu perfect.

Prin zonele sale pitoresti, Transilvania reprezinta o destinatie de vacanta ideala pentru petrecerea unui concediu placut si relaxant, departe de agitatia cotidiana, probleme si grijile de zi cu zi.

Atunci cand intre oferte se regaseste si Castelul Printul Vanator, o excelenta locatie de cazare in Turda, desprinsa parca din basme, va aflati intr-o situatie dificila de a alege destinatia finala.

“Printul Vanator” este un castel aflat la granita dintre veacuri, in inima Transilvaniei, intr-un colt de legenda si civilizatie, acolo unde istoria are rolul ei bine definit. Inca de cum intri pe portile castelului, te trezesti intr-o alta lume, o lume demult apusa, iar decorul medieval de exceptie te vor face sa traiesti o poveste istorica frumoasa, iar concediul tau sa devina unul de legenda.

Complexul de cazare Dracula dispune de apartamente de lux pentru una sau doua persoane, de 8 camere matrimoniale ce pot fi inchiriate atat in regim single, cat si in regim double, de o sala de protocol pentru nefumatori cu o capacitate de 26 de persoane si sauna finlandeza pentru patru persoane.

Meniul contine o oferta diversificata de bucate ales si preparate culinare vanatoresti, intr-un restaurant cu un decor specific unei perioade demult apuse. Pe peretii “Colibei Haiducilor” stau trofeele vanatoresti care dau culoare si farmec acestei incaperi, unde puteti servi o frigaruie de miel sau o fleica taraneasca stropita cu vin rosu vechi, friptura de mistret cu mere coapte, urs cu ananas, flambaj vanatoresc din cers, urs sau mistret, precum si multe alte preparate realizate de bucatari iscusiti.

Related posts
Vacante

Tu ce apreciezi la delta dunarii?

Vacante

Craciun in Bucuresti

Vacante

Must see – Comana

Sign up for our Newsletter and
stay informed