Hoteluri

Poiana Brasov : o locatie frumoasa dar prea scumpa?

De ceva vreme se remarca si urca vertiginos in topul statiunilor montane din Romania deosebita locatie Poiana Brasov.  O multime de turisti prefera statiunea aceasta in detrimentul celor bine cunoscute ca Sinaia, Auzga , Predeal, etc. deoarece este o locatie ingrijita, curata, frumoasa si conditiile generale de cazare sunt foarte bune.

Afaceristii nu au ezitat sa investeasca in Poiana Brasov , aici deschizandu-se foarte multe locatii de divertisment, s-au construit pensiunii si vile moderne iar statiunea continua sa se dezvolte.

Au inceput deja pregatirile pentru sarbatorile de iarna de anul acesta iar jumatate din locurile de cazare s-au rezervat. Micii intreprinzatori ai pensiunilor sau a hotelurilor din statiune se intrec in oferte care mai de care mai atractive. Cateva exemple pentru perioada sarbatorilor ar fii : un pachet ce contine trei nopti de cazare cu mic dejun si cina festiva inclusa sau unul cu cinci nopti de cazare cu mic dejun si cina festiva. Preturile incep de la 140 euro/persoana la un hotel de 2 sau 3 stele si poate ajunge la 400 euro/persoana in locatiile mai extravagante.  E adevarat ca preturile sunt mai piperate decat in celelalte statiuni montane dar multi dintre turisti accepta si prefera sa-si petreaca sejurul intr-o locatie frumoasa si ingrijita decat sa plateasca cateva sute de lei mai putin si statiunea sa nu le fie pe plac!

Nici restaurantele nu sunt de neglijat, acestea avand la randul lor preturi foarte piperate o ciobra putand ajunge la 24 lei si o cafea la 12 lei. Cu toate acestea  statiunea Poiana Brasov nu duce lipsa de turistii si unitatile de cazare nu raman goale niciodata!

Accesul in Poiana Brasov este cat se poate de facil. Cu avionul poti veni pana la Bucuresti sau Sibiu de unde mai ai aproximativ 150/170 km pana in statiune. Poti veni cu trenul pana in Brasov de unde ori iei autobuzul (din gara Brasov autobuzul nr.4 pana pe Livada Postei de unde iei autobuzul nr.20 pana in Poiana Brasov). Binenteles poti aranja un transfer pana in statiune.

 

O locatie cu costuri medii si curatenie ar fii Hotel Miruna *** din Poiana Brasov. Camerele sunt destul de spatioase, curate si confortabile.

Related posts
Hoteluri

Cazare la standarde inalte in Baia Mare, prin Hotel Romanita 4****

Hoteluri

Cazare in Regim Hotelier in Cluj Napoca

Hoteluri

Caracteristici ale serviciilor de Cazare in Cluj

Hoteluri

Serviciile de cazare in Cluj Napoca la Pensiuni

Sign up for our Newsletter and
stay informed