Auto

Reparatii Parbrize Brasov – Tratamentul Hidrofob OPnetru Parbrize

Parbrizele autoturismului dvs au nevoie de mentennta periodica, tratamente, reparatii etc. Printre serviciile numeroase oferite de echipa Reparatii Parbrize Brasov, se numara nu doar reparatiile, dar si tratamentele pentru parbrizul autoturismului dvs.

Exista mai multe metode si tratamente pentru mentinerea frumusetii parbrizului, noi folosim un tratament foarte bine cunoscut inafara granitelor, acesta fiind tratamentul Aquapel.

Aquapel reprezinta un tratament hidrofob care se aplica pe parbnriz si care va schimba radical modul in care soferul (dvs.) vede soseaua pe timp de ploaie. Acesta este un tratament nu doar pentru parbriz, dar si pentru geamuri, care a fost produs si dezvoltat de liderii mondiali in tehnologia sticlei, si anume, PPG Industries USA.

Printre efectele acestui tratament se numara respimgerea apei la nivelul sticlei, prin tratatrea superficiala ale acesteia, importanta stergatoarelor pe timp de ploaie fiind redusa foarte mult. Stergatoarele nu se vor ma folosi, deasemenea, nici daca viteza autoturismului dvs. depaseste 60 km/h.

Tatamentul Aquapel are un efect foarte indelungat, timpul in care acest tratament protejeaza geamurile si parbrizele autoturismului dvs fiind de maxim 6 luni. Timp de jumatate de an, soferul va conduce mult mai usor pe timp de ploaie deaorece tratamentul Aquapel imbunatateste vizibilitatea remarcabil, datorita factului ca respingepicaturile de ploaie la nivelul sticeli. Parbrizul se va curata mai usor de zapada, gheata si noroi datorita tratamentului. Un alt aspect inportant este efectul tratamentului la conducerea pe timp de noapte, in conditii de ploaie, deoarece tratamentul hidrofob reduce orbirea, soferul fiind in siguranta.

Echipa noastra dispune de echipamente de ultima generatie in tratamentul hidrofob pentru parbrize, service -ul nostru de reparatii parbrize va sta la dispozitie cu o experienta de 10 ani in domeniu si cu o echipa profesionista care va oferi rezultatele visate de dvs. si un parbriz mai frumos ca nou.

Pentru mai multe informatii va invitam sa cititi mai multe despre tratamentul hidrofob aici, iar daca aveti alte intrebari nu ezitati sa ne contactati.

Related posts
Auto

Sfaturi pentru a promova mai usor examenul auto

AutoAuto-Moto si transporturi

De unde poti cumpara maşini second hand din Germania in aceasta perioada afectata de COVID-19?

AutoAuto-Moto si transporturi

Detailing motor: ce inseamna si cine se ocupa de aceasta operatiune?

AutoAuto-Moto si transporturi

Auto Germania: merita sa cumperi direct de la nemti sau de la romani?

Sign up for our Newsletter and
stay informed