Psihologie

Servicii de psihoterapie analitica in Bucuresti

Psihoterapia analitica, dezvoltata de psihiatrul elvetian Carl Gustav Jung, este o metoda complexa de investigare a psihicului uman ce tine cont de realitatea a inconstientului si de raportul acestuia, de schimb permanent, cu Eul constient.

Diferit fata de consilierea psihologica, in care tratam probleme punctuale aparute in procesul de dezvoltare si ne concentram pe gasirea resurselor pentru a le depasi, psihoterapia este un proces de explorare mai profunda a problemelor sufletesti ce face legatura intre situatia de viata curenta si experientele trecute, in scopul unei mai bune autocunoasteri, a adaptarii la prezent si totodata a orientarii spre viitor. De aceea, de cele mai multe ori, psihoterapia este un proces care se intinde pe un parcurs mai mare de timp. Sedintele se desfasoara de obicei o data pe saptamana, insa frecventa poate fi crescuta de la caz la caz.

Unul din cabinetele ce ofera servicii de psihologie analitica in Bucuresti este cabintul psihologului Roxana Nourescu situat pe Soseaua Viilor nr.13, et.1, sector 5, Bucuresti

Acest articol descrie importanta psihoterapiei analitice in psihologie, originile ei descrieri generale, precum si locul in care se pot obtine astfel de sedinte.

Related posts
Psihologie

Sa nu fim absenti in prezenta copilului nostru

Psihologie

Psihoterapia atacurilor de panica

Psihologie

Clarviziune si prezicere- eUniversum- clarvazatori, ghicitul in carti, preziceri, horoscop

Psihologie

Vizita la psiholog, o solutie?

Sign up for our Newsletter and
stay informed