Moda

Sfaturi pentru alegerea lenjeriei sexy

Îțí place să îți suprinzi partenerul sau să te simți frumoasă? Lenjeria sexy sau cea romantică este cea la care trebuie să apelezi. Trebuie neapărat să investești în lenjeria sexy pentru a seduce. Este extrem de eficientă pentru a te simți feminină și senzuală.

Nu este întotdeauna ușor să găsești lenjeria sexy potrivită pentru tine. Însă, femeile au apelat întotdeauna la aceasta pentru a seduce bărbații. Mai ales la lenjeria din dantelă. Pentru a reuși să îți cucerești sau să îți recucerești partenerul, trebuie să îți alegi cu minuțiozitate lenjeria femei pentru a nu cădea în vulgaritate. Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta să faci alegerile potrivite.

Pentru a plăcea deci partenerului trebuie să alegi o lenjerie de femei care să sublimeze și să pună în valoare anumite părți ale corpului. Dacă ești puțin pudică sau timidă poți începe prin purtarea unui corset care te va face să fii cea mai frumoasă și cea mai sexy. Un body drăguț, într-o culoare clasică, cum ar fi albul, crem-ul sau negru au și ele un efect garantat.

Dacă ești puțin mai romantică, optează pentru o lenjerie sexy romantică, cum ar fi niște chiloței drăguți cu fundițe din mătase sau din dantelă cu motive pe un fond pastelat. Efect garantat!

Dacă ești genul de femeie fatală, optează pentru o lenjerie sexy și provocatoare din dantelă, neagră sau roșie. Mizează totul pe provocare. Dacă ești mai îndrăzneață, poți opta și pentru lenjeria din piele. Bărbații sunt și mari amatori de portjartiere care sunt și foarte sexy.

Pentru a te face plăcută, nu trebuie să exagerezi, nu trebuie să forțezi lucrurile. Dacă nu te simți în largul tău în chiloți tanga, nici o problemă. Ceilalți sunt la fel de atrăgători. Pentru a fi cea mai sexy trebuie să îi alegi din mătase sau din dantelă.

Related posts
Moda

Esti in cautare tinutelor perfecte pentru sezonul cald?

Moda

Sweet-Accessories iti da stralucire cu noua colectie de seturi de bijuterii

Moda

Colectia impresionanta de rochii elegante Best-Fashion

Moda

Tinute la care poti asorta pantofii sport Adidas

Sign up for our Newsletter and
stay informed