CASA SI FAMILIE

Sistemul de supraveghere TRENDnet SecurView Pro

Sistemul de supraveghere TRENDnet SecurView Pro este unul din categoria sistemelor de supraveghere de varf insa este dificil de instalat; se axeaza in mare parte pe maximul de performanta si flexibilitate. In loc sa ia toate deciziile de design pentru tine, sistemul de supraveghere TREDnet SecurView Pro se bazeaza pe faptul ca stii exact de ce ai nevoie si compania iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a-ti duce la bun sfarsit planul.

Partea buna in acest aspect este ca primesti exact ce doresti adica un sistem de supraveghere care se poate extinde pe masura ce nevoile tale se schimba, cresc. Partea proasta este ca trebuie sa stii cu exactitate ce vrei si cum sa pui totul cap la cap.

Sistemul de supraveghere despre care vorbim, poate sustine orice camera din colectia de camere IP a celor de la TRENDnet, indiferent de specificatiile ei.

Camerele

TRENDnet ofera cateva din cele mai impresionante camere IP existente pe piata la momentul actual. Fiecare din ele au o rezolutie foarte buna, capacitati uimitoare in ce priveste calitatea de night vision si conectivitate extinsa. Mai mult decat atat, sistemul suporta audio in doua directii cu porturi pentru microfon si boxe externe pentru inter-configuratii.

Are porturi pentru integrarea unui sistem de alarma, poate genera alerte automate pe mail si poate afisa imagini in timp real chiar si pe un smartphone cu suport pentru diverse compresii, toate fara necesitatea unui calculator de host.

Sistemul oferit de TRENDnet poate parea putin cam scump insa calitatea exceptionala a imaginii si capacitatile pe care le are in plus fata de alte sisteme vor justifica acest cost. Sistemul poate sustine integrarea a maxim 32 de camere, cu mult mai multe decat camerele sustinute de alte sisteme de supraveghere video.

Daca aveti o locatie care necesita folosirea a mai mult de 8 camere (cam atat suporta un sistem obisnuit), categoric sistemul celor de la TRENDnet se poate dovedi o alegere inspirata.

Related posts
CASA SI FAMILIECUMPARATURIPentru casa

Dispenser sapun de cea mai buna calitate: unde il gasesti si cum il alegi

CASA SI FAMILIEPoliticaSocial

Klaus Iohannis: „Eu voi sarbatori Invierea duminica, voi sta acasa cu sotia mea”

CASA SI FAMILIE

Cauti mobila dining? Vezi cele 5 sfaturi utile pentru o amenajare inspirata din reviste

CASA SI FAMILIE

Pastreaza vacanta-n poze colorate si mirosul marii in tesaturile toate

Sign up for our Newsletter and
stay informed