Jocuri

Solutia perfecta pentru o zi plictisitoare: jocurile cu trenuri

trenuri miciDeja ne-am obisnuit ca atunci cand stam multe ceasuri si navigam pe internet, sa mai intram cateodata si pe un site de joculete online, ca sa ne mai dezamortim putin degetele si sa ne mai descretim fruntile. Din nefericire, in cele mai multe cazuri jocurile pe care le gasim sunt cam aceleasi. Diversitatea lipseste foarte mult, precum si originalitatea. De exemplu, am putea introduce aproape toate jocurile in doar cateva categorii: cele sportive, care inseamna alea despre fotbal, baschet sau tenis, pentru ca alte sporturi nu prea exista, apoi cele de impuscaturi, care e probabil cea mai mare categorie, apoi cele de copii, precum jocurile in care desenezi, rezolvi puzzle-uri si alte lucruri asemanatoare, iar o ultima categorie ar fi cele in care esti nevoit sa te folosesti, mai mult sau mai putin, de inteligenta: jocurile strategice, de logica sau de rezolvare a misterelor.

Probabil ca le-ai incercat pe toate si parca ti-ai dori sa joci ceva bazat pe un subiect original. Ei bine, ai putea face asta. Solutia poarta denumirea de jocuri trenuri. Mai precis, aplicatii cu si despre aceste minuni tehnologice moderne, care ne transporta acolo unde vrem in siguranta si foarte rapid, cateodata chiar mai iute decat o face un autovehicul. Poate parea un pic straniu ca un joc sa aiba drept tema principala trenurile, dar adevarul e ca poti sa te legi de o gramada de lucruri din campul de cuvinte al unui tren pentru a construi un joc interesant si captivant, nu numai pentru copii, dar si pentru adulti.

De exemplu, caile ferate, managerierea unei gari, vagoanele trenului, mecanicii si asa mai departe. In cele mai multe cazuri, aceste jocuri sunt de ordin strategic, insa asta nu e o regula. Ca sa nu mai lungim degeaba vorba, iti recomandam cu caldura sa gasesti un astfel de joc pe site-ul asta si sa vezi cam cat de mult iti place. Cine stie, poate vei descoperi ceva senzational si vei avea o noua categorie preferata.

Related posts
Jocuri

De ce sa-i lasati pe cei mici sa se joace online

Jocuri

Care sunt cele mai cunoscute jocuri online

Jocuri

Lego, jucariile educative pentru copii

Jocuri

Jocurile cu Dora, preferate de copiiii curiosi

Sign up for our Newsletter and
stay informed