Jocuri

Sony lanseaza PlayStation Vita TV, o miniconsola accesibila

Desi toata atentia celor de la Sony pare sa se fi indreptat catre realizarea noii console PlayStation 4, unul dintre departamentele niponilor s-a axat indeosebi pe dezvoltarea unuia dintre cele mai asteptate gadget-uri din lumea gamingului. Discutam despre PlayStation Vita TV, o consola de dimensiuni reduse care a fost anuntata in urma unei conferinte oficiale organizate de cei de la Sony. Desi dispune de dimensiuni asemanatoare unui smartphone, PlayStation Vita TV este capabila sa ruleze numeroase jocuri si poate oferi chiar si servicii conexe.

Singura data de lansare expusa in mod oficial a implicat piata nipona, PlayStation Vita TV urmand sa ajunga in magazinele din Japonia incepand cu data de 14 noiembrie. Pentru piata europeana sau americana, Sony nu a dorit sa faca niciun anunt oficial, lansarea urmand sa aiba loc in ultima luna a anului 2013, cel tarziu primul trimestru din 2014.

Asa cum afirmam anterior, dimensiunile lui PlayStation Vita TV se aseamana cu cele ale unui smartphone, cei 10.5cm latime fiind completati de o lungime de aproximativ 6.4cm. Pretul sau de baza este de aproximativ 100 de dolari, pachetul putand fi completat de un controller Dual Shock 3, pretul acestuia fiind de aproximativ 50 de dolari.

Conform site-ului celor de la Sony, PlayStation Vita TV este capabila sa ruleze numai putin de 1300 de jocuri, majoritatea titlurilor fiind deja disponibile in agenda celor de la Sony. Jocurile pe care nu le puteti juca pe noua consola PlayStation Vita TV sunt cele destinate lui PS Vita si cele care au influente de touchscreen si senzori, echiparea acestei console neincluzand aceste facilitati.

Surpriza placuta, in ciuda pretului mai mult decat accesibil, a fost faptul ca PlayStation Vita TV se bucura de o capabilitate sporita in ceea ce priveste streamingul si compatibilitatea cu serviciile de profil. In acest sens, Sony a anuntat deja faptul ca PlayStation Vita TV se va bucura de un update ulterior ce va permite consolei un streaming direct catre PS4.

Related posts
Jocuri

De ce sa-i lasati pe cei mici sa se joace online

Jocuri

Care sunt cele mai cunoscute jocuri online

Jocuri

Lego, jucariile educative pentru copii

Jocuri

Jocurile cu Dora, preferate de copiiii curiosi

Sign up for our Newsletter and
stay informed