Jocuri

GTA San Andreas pentru mobil va fi lansat in aceasta luna

Daca recenta lansare a jocului GTA 5 a spulberat orice recorduri in materie de incasari, cei de la GTA nu se opresc aici si anunta lansarea unui joc destul de asteptat de catre fanii seriei. Posesorii de smartphone-uri si tablete se vor putea delecta cu noul Grand Theft Auto San Andreas, versiunea pentru iOS, Android si Windows Phone fiind anuntata pentru jumatatea lunii decembrie.

RockStar Games lucreaza deja la o alta versiune pentru PC insa, inainte de finele acestui an, fanii se vor putea juca si pe mobil unul dintre cele mai bune jocuri ale seriei GTA San Andreas. Conform unui comunicat de presa eliberat la inceputul acestui luni, versiunea de mobil a jocului GTA San Andreas contine numeroase imbunatatiri la nivel grafic, display-ul device-urilor mobile putand fi folosit pentru a controla mult mai facil personajele jocului. Discutam in primul rand despre imbunatatirea gameplay-ului cat si despre un control tactil desavarsit, fiecare actiune fiind optimizata pentru un maxim de performanta.

Din punct de vedere al disponibilitatii, jocul va fi oferit publicului incepand cu a doua jumatate a lunii decembrie, posesorii de device-uri Apple fiind primi vizati de acest joc. Discutam despre o compatibilitate cu toate device-urile Apple cat si cu o compatibilitate Android, Grand Theft Auto San Andreas putand fi jucat atat pe device-urile Android 4.3 cat si pe cele care ruleaza in baza sistemului de operare Windows Phone. Nu se stie nimic despre compatibilitatea jocului cu ultima versiune Android, RockStar Games neoferind detalii in acest sens.

Daca ar fi sa comparam versiunea ce va fi lansata in aceasta luna si alte jocuri GTA disponibile pe mobil, San Andreas se bucura de o grafica mult imbunatatita, RockStar Gamea anuntand un upgrade la nivelul umbrelor si detaliilor. Discutam despre detalii mult mai bine evidentiate, culori mult mai pronuntate, in timp ce personajele si vehiculele din joc sunt conturate astfel incat efectul vizual sa fie desavarsit. Nu avem detalii despre pretul jocului insa totul va fi mult mai clar in a doua jumatate a lunii decembrie, perioada in care vom avea parte de data oficiala a jocului cat si de pretul sau de raft.

Related posts
Jocuri

De ce sa-i lasati pe cei mici sa se joace online

Jocuri

Care sunt cele mai cunoscute jocuri online

Jocuri

Lego, jucariile educative pentru copii

Jocuri

Jocurile cu Dora, preferate de copiiii curiosi

Sign up for our Newsletter and
stay informed