Hoteluri

Statiunea turistica Azuga in prezent

Statiunea turistica montana Azuga este amplasata pe Valea Prahovei, intre muntii Bucegi si Baiului, la aproximativ  4 km amonte de Busteni. La o altitudine de 950 m statiunea ofera singura partie de schi omologata de FIS. Sezonul de schi dureaza din luna decembrie pana in luna martie.

Turistii care decid sa-si petreaca vacanta in Azuga au disponibile 2 dintre cele mai bune partii de schi din zona.: Sorica si Cazacu. Inainte de iarna anului 2002, Azuga a fost cunoscuta mai mult ca un oras industrial dar multumita traseelor turistice oferite de Muntii Bucegi orasul s-a transformat intr-o statiune turistica. La scurt timp dupa, partia Sorica a fost recunoscuta official de catre Federatia Internationala de Schi datorita conditiilor excelente de care dispunea.

In zilele noastre in statiunea Azuga sunt o multime de unitati de cazare care stau la dispozitia turistilor. Pentru cei mai pretentiosi exista hoteluri sau pensiuni de 4 si 5 stele care ofera o multitudine de facilitate, confort maxim si servicii de exceptie insa sunt si foarte multe unitati turistice de cazare de 2 si 3 stele care ofera un confort mediu si servicii bune la preturi mult mai mici.

In statiune veti gasi si cateva restaurante foarte bune unde puteti servi bucate specific zonei dar si bucate din bucataria internationala.  Pe timpul verii sunt o multime de alte activitati organizate de locuitorii si autoritatile statiunii cum ar fi maratoane, curse de viteza cu biciclete, ATV-uri, etc.

Daca doriti sa va relaxati puteti alege sa petreceti un sejur in Azuga. Este un oras linistit , micut si se gaseste cate ceva de facut mereu. Pentru a fi siguri ca gasiti locul de cazare dorit va recomand sa apelati la site-urile de specialitate si cu ajutorul impresiilor de acolo, pozelor si informatiilor veti gasi ceva pe gustul dumneavoastra!

Related posts
Hoteluri

Cazare la standarde inalte in Baia Mare, prin Hotel Romanita 4****

Hoteluri

Cazare in Regim Hotelier in Cluj Napoca

Hoteluri

Caracteristici ale serviciilor de Cazare in Cluj

Hoteluri

Serviciile de cazare in Cluj Napoca la Pensiuni

Sign up for our Newsletter and
stay informed