ARTA SI DIVERTISMENT

Atributiile unui Dj la nunta

dj la nunta in bucurestiFara nici o indoiala, Dj-ul este unul din cele mai importante aspecte ale nuntii. Din momentul in care intri in restaurant ca un cuplu casatorit, Dj-ul nuntii va fi responsabil nu doar pentru muzica de bun venit ci si pentru muzica primelor dansuri care trebuie sa fie destul de andtrenante. El este cel mai important element dintr-o nunta cand vine vorba de binedispunerea invitatilor. Avand un Dj pentru nunta bun reprezinta mai mult decat selectia melodiilor…sa va spun de ce:

1.Dj-ul este important ca si ceremonia in sine

Stim ca petrecerea in sine a casatoriei are loc seara, la restaurant, in timpul zilei avand loc doar ceremonia de casatorie. Muzica pe care dj-ul o ofera trebuie sa umple clipele acelea de inceput cand invitatii se aduna la restaurant si nimeni nu vorbeste cu nimeni(fie din cauza emotiilor, fie din cauza ca nu se cunosc, fie din cauza, fie ca nu s-au incalzit inca) dar nici nu se danseaza inca.

2.Dj-ul pentru nunta are misiunea de a-i binedispune pe toti invitatii

El va avea grija sa includa in playlist si melodiile alese de tine, insa noaptea este lunga si el trebuie sa bucure toti invitatii(copii, parinti, batrani). Un Dj pentru nunta va avea grija sa mentina toti invitatii cu zambetul pe buze si sa ii multumeasca pe toti in acelasi timp, chiar daca multi dintre ei au in general preferinte muzicale diferite. El trebuie sa creeze clipe de neuitat, pentru ca atat proaspat casatoritul cuplu sa isi aminteasca aceasta nunta cu drag, cat si invitatii sa o considere o seara memorabila.

3.Intotdeauna te poti baza pe Dj-ul nuntii pentru a acoperi momentele cand nu esti prin preajma

Un DJ stie cu exactitate cum sa intretina invitatii. Daca sunt destule persoane care nu si-au intrat inca in ritm, dj-ul va observa asta si va reusi intr-un final sa aduca acele persoane pe ringul de dans. Daca DJ-ul pentru nunta observa ca sunt destule cupluri pe ringul de dans, el va avea grija sa puna o piesa de dansat in doi, daca va observa ca nu sunt prea multe cupluri, atunci va sti ca o melodie blues nu e alegerea corecta.

Related posts
ARTA SI DIVERTISMENT

Esti interesat de tatuaj pe picior? Vezi de ce este una dintre cele mai bune alegeri!

ARTA SI DIVERTISMENT

De ce lucruri sa tii cont cand organizezi o petrecere de botez

ARTA SI DIVERTISMENT

Programul de la cinema Pitesti mall, ideal pentru toata lumea

ARTA SI DIVERTISMENT

Unde gasesti cele mai bune costume pentru Halloween?

Sign up for our Newsletter and
stay informed