Arta

Tablouri si picturi de vanzare, realizate pe diferite tehnici

Talentul pentru pictura poate fi mostenit, dar si invatat, de cei care gasesc o pasiune din asta. La prima vedere, sa pictezi nu ti-i se pare un lucru foarte complicat, insa atunci cand trebuie sa interpretezi sau sa analizezi o lucrare, totul se complica. Ai nevoie de studii, de cunostinte, pentru a fi capabil sa realizezi opere si sa le poti intelege pe cele ale colegilor tai de breasla.

In ziua de azi exista foarte multi pasionati de arta plastica care creeaza lucrarie deosebite, apreciate chiar si de marii artisti plastici, insa din ce in ce mai putin oameni pun accent pe arta, tot mai putin sunt cei care colectioneaza tablouri si tot mai putin sunt cei care trec pragul unei licitatii de arta cu scopul de a achizitiona.

Fiecare artist plastic stie ca pentru a vinde o lucrare, exista cateva costuri pe care trebuie sa le suporte inainte, costuri legate de materialele pe care le face, tehnica pe care o foloseste s.a.m.d

Din dorinta de a veni in sprijinul tuturor artistilor plastici, dar si a celor pasionati de pictura, portalul onlinearts.ro ofera posibilitatea tuturor celor care au aceasta pasiune sa-si vanda lucrarile, pe un portal recunoscut, un portal in care toti pasionatii si artisitii plastici se afla la un loc.

Categoriile de lucrari sunt destul de variate astfel incat, fiecare lucrare sa poata fi incadrada in categoria din care face parte. Postarea tablourilor se face foarte usor, astfel incat fiecare sa se descurce si sa nu aiba nevoie neaparat de cunostinte prea mari de pc. Inscrierea tablourilor se face gratuit, asadar nu pirezi nimic in a incerca sa-ti vinzi lucrarile pe acest portal.

Ca si tehnici de lucru, sunt folosite acuarela, acrilice, amestecate, carton, carbune, ceramica, cerneala, colaj, creion, pastel, tempera, ulei, hartie, lemn, matase, orgalitis, panza, PFL, textil sau metal.

Daca ai vreo lucrare pe care vrei sa o vinzi si face parte din urmatoarea lista de categorii, nu mai sta pe ganduri si expune-ti talentul pe acest portal. Pana in momentul de fata au fost inregistrare tablouri cu animale, natura statica, religie, erotic, SF, compozitie, piesaje, portrete, oameni, interior, natura, dragoste, nuduri, arta murala, incoane si nu numai, iar numarul vnzarilor creste de la o zi la alta.

Daca ai talent, impartaseste-ti pasiunile cu cei care fac acelasi lucru, vezi modul de lucru al oamenilor si artistilor pasionati de pictura si nu inceta sa creezi ceea ce iti place, sa pictezi in tehnicile care iti sunt mai favorabile si sa oferi posibilitatea oamenilor care apreciaza aceasta arta sa-si decoreze casele si birourile cu lucrarile tale.

Inscrie-te acum pe portalul cu tablouri si picturi de vanzare si singurul care va avea de castigat vei fi tu!

Related posts
Arta

Tatuaje la preț redus în București!

Arta

Farmecul aparte al picturilor cu peisaje

Arta

EXPO REMBRANDT 2014

Arta

Care sunt trasaturile portalurilor online de pictura?

Sign up for our Newsletter and
stay informed