Medicina

Terapia cu bratari magnetice

In anthichitate chinezii obisnuiau sa foloseasca terapiile cu magneti pentru tratarea sau prevenirea anumitor afectiuni. Se stie ca la apropierea unui magnet de zona afectata se formeaza un camp magnetic ce calmeaza celulele nervoase, impulsul dureros nu se mai transmite catre creier iar suferita provocata de zona afectata dispare.

Tot ce este viu pe acest pamant este dirijat de campul magnetic dintre polul nord si polul sud insa de-a lungul anilor polii magnetici ai pamantul s-au inversat astfel puterea campului magnetic a scazut. Cercetatorii atrag atentia ca in ultimii 500 de ani puterea campului magnetic a scazut cu 50%. Datorita acestui proces am putea explica foarte clar de ce anumite specii de pe pamant dispar si chiar aparitia a anumitor boli.

Ce boli se pot vindeca prin terapie cu bratari magnetice? Voi enumera multe din bolile pe care pot fi vindecate cu puterea magnetilor: dureri de spate şi toracice, dureri de cap, lumbago, constipaţie şi oboseală cronică, insomnie, irascibilitate, endocrine, articulare, colesterol şi hipertensiune arterială, probleme respiratorii, amnezie – cele mai frecvente suferinţe ale trupului şi minţii sunt rezultatul „anemierii” câmpului magnetic. Dupa purtarea bratarilor magnetice efectele pozitive apar inca din primele zile iar pentru altele incep sa apara dupa 2-3 saptamani lucrurile stand diferit de la persoana la persoana.

De ce unele persoane nu simt nici o difereta? Cercetatorii spun ca in perioada de magneto-terapie este indicat sa se consume foarte multe lichide(recomandat cel putin 2 litrii de apa pe zi). Daca persoana ce incearca aceasta terapie este intr-o stare de sanate buna, plina de energie, nu va simtii nici o schimbare. Asa cum noi oamenii ne luam regulat mineralele si vitaminele necesare pentru a prevenii anumite boli asa este recomandat si cu aceasta terapie doar la nevoie.

Aceste bratari pot fi purtate zi si noapte nu este o regula sau doar in timpul zilei, sau doar in timpul noptii cand dormiti. Unele persoane nu dau jos niciodata bijuteriile de aceea este recomandat sa fie purtate tot timpul.

Related posts
MedicinaSanatate

Implante dentare: 5 lucruri pe care trebuie să le știi

MedicinaSanatate

Care sunt cele mai cautate si de calitate modele de aparate auditive de pe piata? Afla acum

Medicina

Ce este o artroscopie ?

Medicina

Cum protejeaza pielea organismul uman. Despre rolul barierei cutanate

Sign up for our Newsletter and
stay informed