Copii

Top nume orientale pentru copii

Vrei pentru copilul tau un nume care sa aminteasca mereu de atmosfera din « 1001 nopti »? Daca vrei un nume mai original, care sa nu fie deloc comun si banal, mizeaza pe numele orientale care au o sonoritate minunata, satinata si care sunt foarte placute auzului. Descopera care sunt cele mai frumoase nume cu un parfum oriental.

Cultura orientala este o sursa inepuizabile de nume pentru copii. Fie ca desemneaza niste aventurieri, fie ca se refera la niste profeti, printese sau niste fermecatoare, aceste nume sunt cele care reflecta fascinatia pentru aceasta cultura extrem de stralucitoare.

Numele oriental- o identitate. Toata lumea spune acelasi lucru – un nume se alege cu cea mai mare grija. Numele orientale la fel. Trebuie sa alegi un nume care va fi asumat de catre copii si care sa se potriveasca bine si cu numele de familie.

Nume de baieti pline de farmec. Numele orientale sunt din ce in ce mai populare. Si nu e de mirare. Unele nume sunt superbe, cele precum Amine, care inseamna fidel. Cei cu acest nume sunt plini de viata si seriosi si stiu cum sa se faca respectati de cei din anturajul lor. Sunt si niste persoane extrem de sensibile.

Numele de Tarek iti place? Un nume care face referinta la stea sau la astru. Un copil cu Tarek este o persoana educata, dar si un magician al cuvintelor. Sunt si cei mai fideli, cu talente multiple.

Haroun este numele care evoca gloria lui Dumnezeu. Cei cu acest nume sunt niste aventurieri si stiu cum sa mearga tot inainte.

Alte nume in voga sunt si Driss, Karim sau Jamel-nume care desemneaza frumusetea in limba araba. Iti vei pune copilul sub semnul spledorilor lumii.

Mai poti miza si pe Marwane, Dalil, Farid, Medhi, Faycal, Fares, Nassim, Yanis, Yassin, Adam, Amir,Bilal, Jalil, Labib, Hakim, Ismael, etc.

Nume de fete care poarta amprenta soarelui. De ce sa nu mizezi pe un nume care este iesit din basme? Niste nume dulci si parfumate pe care le vei iubi cu siguranta. Din persana, Soraya este un nume care respira bucuria de a trai. O fetita cu numele de Zohra este cea care va simboliza frumusetea in stare pura.

Daca fetita ta este pentru tine raza ta de soare, atunci numele de Zohra i se va potrivi ca o manusa. Un nume care este un simbol al frumusetii si al luminozitatii. Micuta ta comoara va fi cea care iti va ilumina viata.

Aicha este a treia sotie a lui Mohamet si este si un nume care poarta noroc, dar care si protejeaza, care inseamna « cea care va trai ». Fetitele cu acest nume se vor afla sub semnul prosperitatii si al norocului.

Leila este numele care incarneaza puritatea. In araba inseamna « frumoasa cu ochi de culoarea noptii ». Printesa ta va fi astfel o viitoare seducatoare.

Alte nume orientale feminine: Jihane, Faiza, Ahlem, Chebba, Kamila, Amira, Djemila, Doria, Farah, Kenza, Lila, Nabila, Raya, Salima, Yasmina, Zahia.

In ziua de azi poti afla semnificatia numelui tau nu doar din carti, ci, si din numeroasele site-uri de internet.

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Educatia, de ce este importanta

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Sign up for our Newsletter and
stay informed