Jocuri

Total War Rome 2 primeste un upgrade notabil

Total War: Rome 2 a venit ca un update perfect la vechea generatie a jocului si a fost rapid imbratisat de fanii seriei. Discutam despre unul dintre cele mai reusite jocuri realizate vreodata de Sega, un joc care reuseste sa redea in cele mai mici detalii perioada romana, o perioada in care s-a consumat ascensiunea Imperiului Roman si care a vizat sute de razboaie desfasurate pe toata suprafata Europei si nu numai.

Intr-o conferinta de presa organizata in cursul saptamanii precedente, Sega a oferit publicitatii mai multe detalii privind activitatea companiei. Se preconizeaza numeroase jocuri ce urmeaza a fi perfectionate si oferite publicului in cursul anului 2014 dar si numeroase update-uri oferite jocurilor produse in acest an. Sega, impreuna cu Creative Assembly, cei care s-au ocupa ce producerea jocului Total War: Rome 2, au anuntat un prim update notabil oferit jucatorilor incepand cu aceasta saptamana.

Numele sau este Caesar in Gaul si nu este nimic altceva decat o redare in cele mai mici detalii a bataliilor derulate de Caesar in Galia si coasta de sud a Britaniei. Poate ca va este greu sa credeti, insa Sega chiar a dorit un expansion care sa vizeze aceste intamplari ce dateaza de mai bine de 2000 de ani si a oferit fanilor seriei unul dintre cele mai bune expansion-uri pe care le-am incercat in acest an. In prim plan este Iulius Cezar, comandantul legiunilor romane purtand ample lupte de cucerire a poporului galic si al celui britanic.

Importante sunt si optiunile acestui expansion, fiecare jucator putand alege una dintre cele patru factiuni implementate de dezvoltator. Asadar, puteti fie sa conduceti armata romana, fie sa fiti unul dintre triburile locale, Averni, Suebi si Nervii purtand lupte crancene pentru a-si putea pastra independenta.

Sursa de inspiratie a producatorilor a fost scrierea lui Iulius Cezar. Commentarii de bello Gallico, nimic altceva decat una dintre cele mai inteligente articole redactate la acea vreme. Se vor implementa numai putin de 18 noi provincii, fiecare dintre acestea dispunand de o populatie proprie, o capitala, numeroase locuinte si resurse utilizabile pe termen lung.

Pretul acestui upgrade este de 15 dolari in SUA, 10 lire sterline in UK si 15 euro in Europa, lansarea oficiala urmand a se desfasura in data de 12 decembrie.

Related posts
Jocuri

De ce sa-i lasati pe cei mici sa se joace online

Jocuri

Care sunt cele mai cunoscute jocuri online

Jocuri

Lego, jucariile educative pentru copii

Jocuri

Jocurile cu Dora, preferate de copiiii curiosi

Sign up for our Newsletter and
stay informed