Jocuri

Cand urmeaza sa fie lansat Fallout 4

Trebuie sa discutam putin despre zvonurile mai mult sau mai putin credibile din industria jocurilor video, tot mai multe publicatii din domeniu oferindu-ne stiri conform carora detin informatii utile in ceea ce priveste lansarile de jocuri si accesorii dedicate gamerilor. Daca in cazul componentelor de gaming lucrurile sunt oarecum simple, vocile din cadrul producatorilor fiind cele care confirma sau infirma anumite stiri, in cazul jocurilor video lucrurile stau putin diferit.

Trebuie sa recunoastem ca o buna parte din rumori se adeveresc, indiferent ca este vorba despre viitoare lansari sau despre imbunatatiri aduse anumitor jocuri. Exemple concrete sunt colosii din domeniu, jocuri precum Fifa 14, GTA 5 sau Call of Duty Ghosts fiind prevestite inca de anul trecut, prezentul oferindu-ne toate aceste produse in magazinele de specialitate.

Unul dintre zvonurile care circula in industria jocurilor video si care nu da pace milioanelor de fani ai seriei Fallout se leaga de ultima productie care se afla in lucru. Cunoscuta sub numele de cod de Fallout 4, se pare ca cei de la Bethesda nu doar ca lucreaza la realizarea jocului ci chiar incearca sa ne ofere mai multe informatii in acest sens, lansarea urmand sa aiba loc chiar in primul trimestru din anul 2014.

Inainte de o posibila lansare, se preconizeaza faptul ca producatorul va iesi in fata presei de specialitate si va oferi mai multe detalii despre data oficiala de lansare. Primele semne care pot confirma aceste zvonuri se leaga de lansarea site-ului Survivor 2299, datele regasite pe aceasta pagina prevestind o iarna nucleara in domeniu. Mai mult de atat, regasim si un contor care pare a semna data la care cei de la Bethesda urmeaza sa ne ofere mai multe informatii despre Fallout 4.

Legatura dintre acest site si jocul Fallout este o sigla pe care o regasim in versiunile anterioare, numele companiei care se afla in spatele paginii web fiind chiar ZeniMax Media Inc., detinatoarea drepturilor Bethesda. Mai mult de atat, Bethesda a inregistrat deja marca Fallout 4 in Europa, drept dovada ca jocul se afla deja in lucru iar terenul este pregatit pentru o lansare.

Related posts
Jocuri

De ce sa-i lasati pe cei mici sa se joace online

Jocuri

Care sunt cele mai cunoscute jocuri online

Jocuri

Lego, jucariile educative pentru copii

Jocuri

Jocurile cu Dora, preferate de copiiii curiosi

Sign up for our Newsletter and
stay informed