Afaceri

Totul despre halele semirotunde produse la AGMI Slobozia

În prezent halele semirotunde au o întrebuințare foarte largă. Dacă înainte erau mai degrabă folosite pentru agricultură, depozitarea furajelor, paioaselor sau utilajelor, acum scopul lor în calitate de construcții a căpătat noi nuanțe. Halele semirotunde sunt foarte convenabile de cele mai multe ori mai ales pentru faptul că se pot construi și fără piloni de susținere. Arcele cu care acestea sunt confecționate sunt dintr-o singură bucată astfel că acest lucru permite și construirea mult mai ușoară și rapidă a lor. De asemenea, aceste tipuri de hale sunt mult mai rezistente la cutremure și vânturi puternice decât halele obișnuite.

Halele semirotunde sunt utilizate de obicei ca spații pentru fabrici, spații de depozitare alimente, utilaje, mărfuri și altele. Acum aceste construcții au căpătat și un aspect mai puțin industrial. Astfel se mai folosesc și ca săli de sport sau sedii de companii. Faptul că se poate folosi tot spațiul fără că pilonii de susținere să incomodeze sau să limiteze prezintă ca un mare avantaj pentru beneficiari.

Un alt mod de utilizare al unei hale este cel pentru evenimente. Cu posibilitatea întrebuințării în totalitate a spațiului, această idee de utilizare este una foarte ingenioasă. Nu mai este nevoie ca organizatorii de evenimente să fie nevoiți să facă planuri peste planuri cu aranjarea meselor în jurul pilonilor de susținere. Un exemplu în acest sens este sala de evenimente de la Găești, construcție finalizată de AGMI SRL – Slobozia. Firmă a confecționat acoperișul și l-a montat cu precizie și rapiditate, în timp util pentru începerea sezonului de nunți.

Chiar dacă lucrurile par extraordinar de simple, în spatele unor asemenea construcții există întotdeauna o echipă dedicată. AGMI SRL a finalizat până acum peste 200 de lucrări care au fost date în folosință, inclusiv această sală de evenimente. Construcțiile metalice și părțile componente sunt activităţile pe care firmă s-a axat de 10 ani încoace. Experiența își spune cuvântul și fie că e vorba de construirea de la zero a unei hale semirotunde, fie și doar de contruirea pieselor pentru această sau doar montarea ei, AGMI SRL duce la îndeplinire cu succes orice proiect. Iar în portofoliul lor se regăsesc pe lângă hale, semirotunde sau clasice, și structuri metalice că cicloanele, deflectorul de apă, acoperișuri, rezervoare de apă și tot felul de confecții metalice.

Related posts
AfaceriAgricultura

Afla tot ce trebuie sa stii despre Agil erbicid

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

AfaceriMarketing

Un nou trend in advertising: promovarea pe Instagram. De ce sa faca parte din strategia ta de comunicare?

AfaceriMarketing

Cum influenteaza scorul de calitate o campanie AdWords? Afla acum mai multe despre asta

Sign up for our Newsletter and
stay informed