Copii

Triciclete pentru copii

tricicleta copiiFecare etapa a copilariei are bucuriile ei si e in datoria parintilor sa aduca un plus de bucurie in fiecare zi copiilor. Nici unul dintre adultii de azi nu o sa nege ca si-au petrecut o buna perioada a copilariei lor pe triciclete sau biciclete.

Insa in ziua de azi lucrurile au evoluat. Nu mai vorbim de vechile triciclete ci de modele noi. Produele de astazi ofera mai multa siguranta copiilor si mai multa incredere parintilor la achizitionare. Cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont la achizitia tricicletelor pentru copii sunt: calitatea materialelor, varsta copilului si bineinteles modelul.

Caliatea materialelor este foarte importanta pentru ca tine de siguranta copilui; ar trebui ca parintii sa fie atenti la imbinarile dintre partile metalice cu cele plastice si la suruburi. Indicat ar fi ca inainte de fiecare sezon cald parintii sa faca o scurta revizie si daca ceva e in neregula sa o repare, acolo unde pot interveni, sau sa renunte la tricicleta si sa cumpere alta pentru ca cei mici se pot rani grav. Pot gasi insa triciclete bune si ieftine, foarte  sigure in ofertele magazinelor online.

Varsta copilului este un alt factor in decizia de achizitonare unei triciclete; produsul trebuie sa fie adaptat varstei copilului astfel incat acesta sa o poata utiliza cu usurinta. Din nevoia de a econimisi, unii parinti cumpara anul acesta o tricicleta mai mare pentru a fi folosita o perioada cat mai lunga. Mare atentie insa, o tricicleta prea mare il poate accidenta grav pe cel mic sau o poate respinge pentru ca nu o poate utiliza. Producatorii s-au gandit insa si la cei mai mici dintre copii si au creat o categorie speciala de produse, intitulata triciclete bebelusi; acestea sunt triciclete potrivite pentru primii ani de viata si au atasat de ele un maner pentru ca parintii sa poata impinge cand cel mic s-a plictisit de pedalat.

De cele mai multe ori tricicletele imita personaje din desene animate sau eroi de benzi desenate. Si aici atingem un alt criteriu, si anume modelul. Aveti grija sa il luati pe cel mic la cumparaturi cu dumneavoastra ca sa isi aleaga singur modelul de tricicleta; asa, stiti sigur ca o foloseste cu mare placere.

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Copii

Jocurile cu animale, ideale pentru copii

Sign up for our Newsletter and
stay informed