AfaceriMarketing

Un nou trend in advertising: promovarea pe Instagram. De ce sa faca parte din strategia ta de comunicare?

Pe scurt: pentru ca merita. Pe lung, descopera toate motivele in acest articol, care vine in intampinarea ta cu informatii despre acest canal de promovare. Instagram, plaforma de social media axata exclusiv pe imagine, devine un instrument de marketing din ce in ce mai folosit.

Motivul? Popularitatea. Din cei un miliard de utilizatori unici ai platformei, in fiecare zi, jumatate dintre ei sunt activi. Odata cu integrarea in Facebook Ads, e acum si mai simplu sa faci promovare Instagram. Controlezi totul din Business Manager si te bucuri de un plus de vizibilitate. Esti mai aproape cu un pas de indeplinirea scopurilor tale. Iata cum!

Esti acolo unde sunt si clientii tai

In 2018, Instagram a atins pragul de 1 miliard de vizitatori unici, cifra care o claseaza in topul celor mai populare platforme de socializare si de advertising din lume. Prin functionalitatile pe care le integreaza, Instagram a devenit un concurent direct chiar si pentru Youtube, si ofera – implicit – posibilitati extraordinare de advertising pentru companii din variate sectoare de activitate. Avand in vedere audienta larga a acestei plaforme, un lucru este cert: trebuie sa fii acolo unde sunt si clientii tai. E absolut esential!

Poti obtine trafic relevant din Instagram

Platformele sociale de top sunt interconectate, iar aici vorbim nu doar despre Facebook si Instagram, ci si despre Twitter, Pinterest, Google+, Flickr si LinkedIn, care permit companiilor sa isi creasca usor gradul de notorietate. Scopul este unul singur: cresterea traficului relevant pe website-ul tau. Fie ca activezi intr-o industrie de produse, fie ca ai o oferta de servicii, te poti expune coerent prin intermediul acestor canale digitale, care te aduc mai aproape de clientii actuali (pe care ii fidelizezi) si de potentialii clientii. Merita!

Integrarea cu Facebook: un plus in administrare

Daca faci Facebook Ads deja, de ce sa nu incerci – totodata – si Instagram Ads? Integrarea contului de Instagram in Business Manager este un plus din punct de vedere al administrarii campaniilor. Vei ajunge la un public extins si iti vei diversifica nu doar canalele, ci si tipul de continut. Instagram este o platforma vizuala, care pune in valoare mai ales industria de produse. In principal zona de food si home exploateaza acest canal de comunicare extrem de relevant pentru publicul indeosebi tanar. Dar si alte arii de activitate!

Iti poti extinde vizibilitatea international

Instagram Ads au o istorie mai veche in plan international, acolo unde si audienta este mult mai larga. Daca ai in vedere o extindere in afara granitelor tarii, poate fi unul dintre principalele canale de promovare pe care le poti exploata. E un instrument prin care vei genera dinamica, dar si engagement in randul potentialilor clienti si un canal care sustine interactivitatea. Instagram este si foarte usor de folosit, ceea ce contribuie la numarul tot mai mare de utilizatori din intreaga lume. Castiga teren in fata Facebook-ului.

Colaboreaza cu Fortin.Agency pentru promovare Instagram

Iti place sa faci lucrurile la nivel profesionist? Si celor de la Fortin.Agency! Colaboreaza cu o agentie Facebook Ads, daca iti doresti sa obtiii bune rezultate prin promovare Instagram. Nu multe agentii au un astfel de serviciu dedicat.

Fortin.Agency vine in intampinarea ta cu o echipa de experti in domeniu, care tin pasul cu toate update-urile platformelor de advertising. Te vor ajuta sa iti optimizezi costurile si campaniile!

Related posts
AfaceriAntreprenoriat

Parcul de panouri fotovoltaice - o investite sustenabila!

AfaceriAgricultura

Afla tot ce trebuie sa stii despre Agil erbicid

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

AfaceriMarketing

Cum influenteaza scorul de calitate o campanie AdWords? Afla acum mai multe despre asta

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *