Turism

Un sejur fara griji in minunata statiune Sinaia

Statiunea Montana Sinaia este asezata pe valea superioara a Prahovei, in plina zona carpatica, la poalele muntilor Varful cu Dor, Furnica si Piatra Arsa. Aceasta se afla la o distanta de 122 km de capitala tarii, si la 49 km de Brasov. Orasul, dispus sub forma unui larg amfiteatru la poalele Bucegilor, se intinde in partea de nord la locul numit Gura Padurii, unde este plasat hanul Vadul Cerbului, iar spre sus, pana dincolo de valea Izvorul Dorului, unde s-a ridicat, in ultimii ani, noul cartier Platoul Izvor.

Statiunea Sinaia este foarte vizitata de catre turistii romani dar si de cei straini veniti sa se minuneze de peisajele oferite de tinuturile noastre. Sinaia este foarte populata mai ales in anotimpul rece- iarna. Turistii vin aici de foarte mult timp fiind una dintre cele mai vechi statiuni montane din Romania. Aici veti avea multiple posibilitati de petrecere a timpului liber:  cluburi de noapte , baruri, restaurante, partii de ski si diverse locatii de entertainment.

Statiunea Montana Sinaia este asezata pe valea superioara a Prahovei, in plina zona carpatica, la poalele muntilor Varful cu Dor, Furnica si Piatra Arsa.

Posibilitati de cazare in Sinaia sunt de asemenea o multime. Exista in statiune si hoteluri de 4 stele cu preturi mai piperate ce-i drept , dar si pensiuni de 2,3 si 4 margarete ce incearca sa va ofere tot confortul necesar si servicii foarte calitative. De obicei turistii romani aleg sa se cazeze la pensiuni deoarece preturile sunt mai scazute si atmosfera este mai familiara.  Pentru a fi siguri ca veti gasi ceea ce doriti atunci cand cautati cazare in Sinaia va recomand sa apelati la site-urile de specialitate ce promoveaza unitati turistice cu ceva timp inainte de petrecerea sejurului. Este o solutie simpla, nu implica timp mult si bataie de cap, trebuie doar sa va alegeti din sutele de oferte de pe internet unitatea de cazare preferata si sa sunati pentru a va rezerva camera. Pe baza unui avans modic ( se procedeaza asa pentru ca proprietarii unitatilor sa aiba siguranta ca dumneavoastra veti onora rezervarea si este bine si ptr dv de asemenea pentru ca aveti siguranta ca veti sta unde va place si nu va trebuii sa cautati la fata locului cazare) va puteti rezerva camera dorita! Exista bineinteles si poze care nu arata exact realitatea de accea va recomand sa aruncati un ochi si la impresiile turistilor care au petrecut sejururi acolo, sunt importante si mult mai reale deoarece acestia vor doar sa ajute posibilii clienti sau sa-i avertizeze daca  ceea ce este pe internet nu reprezinta realitatea.

Pentru a sosii in Sinaia, din oricare colt al tarii, exista cateva posibilitati de acces pe cai directe sau mai ocolite, fie pe cale ferata fie pe magistralele rutiere.

 

Related posts
Turism

A fost facut anuntul. Cand va fi deschis sezonul estival in Bulgaria?

Turism

Ursula Van der Leyen avertizeaza europenii sa nu isi faca rezervari pentru vacanta de vara

Turism

Virgil Popescu: „Fac apel la romani, la cei care au platit avansuri, sa nu mearga sa ceara intr-un ritm sustinut”

Turism

Turist in Bucuresti. Cand este cea mai buna perioada pentru a vizita capitala, in functie de starea vremii?

Sign up for our Newsletter and
stay informed