Pentru casa

Usi de interior cu directii de deschidere adaptabile oricaror nevoi

Usile de interior pot fi confectionate din diverse materiale si pot de asemenea sa aiba diferite marimi ori culori. In cele mai multe cazuri usile sunt fabricate din lemn ori din materiale derivate din acesta cum ar fi placaj, HDF. MDF sau TEGO. In general marimile standard la foaia de usa pot varia intre 600, 700 si 800 mm iar in unele cazuri chiar si 900mm. De altfel se mai pot realiza usi de interior chiar si la comanda ale caror marimi vor  varia in functie de nevoile specifice ale fiecarui beneficiar. In determinarea dimensiunii usilor de interior, golul de usa va juca un rol cheie. In functie de dimensiunile acestuia se va putea determina marimea foii de usa.

In ceea ce priveste culorile usilor de interior, acestea se pot prezenta cel mai adesea in culori specifice acelor arbori din care provin.  Astfel pot fi destul de des intalnite nuante de cires, stejar, nuc, trandafir, artar, mar ori bambus. De asemenea usile de interior mai pot fi prezente in piata in culori wenghe ori mahon. Albul sau negrul la usile pentru apartament sau casa pot deveni nuante de preferat pentru multi dintre noi. In general culorile usilor de interior vor fi alese in functie de culorile mobilierului ori de culoarea ce predomina interiorul locuintei.

Culorile usilor de interior mai pot fi selectate si in contrast cu mobila, parchetul sau alte asemenea elemente de interior. Contrastul intre usi si interiorul incaperii are drept scop evidentierea acestora. Diversitatea culorilor usilor are menirea de a raspunde pe masura varietatii dorintelor manifestate in piata. Astfel fiecare poate opta pentru o anume culoare sau de ce nu pentru o nuanta a acesteia. Naunte de lemn mai putin obisnuite pana acum, cum ar fi azur, antracit, amazon, calvados sau mahon se dovedesc din zi in zi mai prezente ca optiuni ale multora dintre cumparatorii de astfel de articole.

La unele modele de usi de interior chiar si  directiile de deschisere se pot adapta in functie de nevoi. Aceste tipuri de usi detin un avantaj major datorita capacitatii lor de a fi montate tinand cont doar de necesitatile beneficiarului. Asadar, usile de interior in acest caz nu sunt fabricate astfel incat sa se identifice cu un singur sens de deschidere. Fie ca este vorba despre o deschidere spre dreapta sau spre stanga, spre exteriorul ori spre interiorul camerei, aceste usi vor deservi cu succes interesul beneficiarul. Usile de interior cu directie de deschidere adaptabila pot fi o alternativa la cele care inca din fabrica servesc unui singur sens ce nu mai poate fi schimbat la montaj.

De asemenea usile de interior pot fi simple sau cu geam. La randul lor usile cu geam dispun de o varietate de modele. Geamul usilor de interior poate fi executat in diferite forme sau marimi, in vreme ce modelul usilor fara geam poate varia si el. Usa de interior cu geam poate fi adesea comercializata la un pret mai mare comparativ cu pretul usi simple fara geam, dar acest lucru nu poate fi apreciat ca regula. In general usile de interior atent alese au capacitatea de a spori valoarea estetica a interiorului incaperilor. Totodata usile de interior indeplinesc si un rol utilitar izoland fonic si termic spatiile interioare ale camerelor locuintelor.

http://www.2u2me.ro/31-usi

Related posts
CUMPARATURIPentru casa

Care sunt principalele obiecte sanitare de care ai nevoie in baie?

CUMPARATURIPentru casa

Prinde reducerile la sanitare Grohe si alege din sute de produse de renume

CASA SI FAMILIECUMPARATURIPentru casa

Dispenser sapun de cea mai buna calitate: unde il gasesti si cum il alegi

CUMPARATURIPentru casa

Intampina noul an cu un model deosebit de mobila dormitor!

Sign up for our Newsletter and
stay informed