Afaceri la Domiciliu

Utilizarea policarbonatului pentru cladirile industriale

In ultimii ani se observa o crestere substantiala a utilizarii foilor din policarbonat folosite in deosebi in constructiile industriale. Aceasta crestere se datoreaza versatilitatii exceptionale ale produsului si tot mai multi constructori le integreaza in planurile lor.

 

Aplicabilitatea foilor din policarbonat:

  • Acoperisuri
  • Iluminat hale
  • Magazine de lucru
  • Depozite
  • Fatade
  • Usi
  • Pereti laterali sau partitii
  • Trape de fum
  • Fatade ventilate
  • Copertine

Gama larga de dimensiuni, protectia uv si greutatea redusa a foilor, determina tot mai multi constructori sa aleaga aceasta solutie in detrimentul panourilor de sticla.

O cerere foarte mare pe piata se inregistreaza in randul solutiilor de iluminare naturala, mai exact luminatoare din policarbonat. Greutatea acestora reprezinta o fractiune din cea a unui luminator din sticla iar rezistenta lor este de 200 de ori mai mare.

Avantajele luminatoarelor sunt traduse intr-un cost redus la factura de energie electrica, o structura de rezistenta mult mai usoara si mai flexibila, au un grad ridicat de confort termic si asigura o izolatie fonica sporita.

Policarbonatul este des intalnit si in constructia anumitor tipuri de trape de fum si trape de ventilatie. Aceste solutii de ventilare a spatiilor industriale sunt elemente obligatorii conform normativului p 118/99 care prevede folosirea dispozitivelor de desfumare.

Trapele sunt actionate automat in cazul in care in incinta se declanseaza un incendiu si au rolul de a evacua fumul si de a oferi un mediu stabil si sigur pana la venirea pompierilor. Acestea au sisteme de actionare pneumatica si electrica.

Actionarea trapelor pneumatice se face prin intermediul unei butelii cu CO2 si a unei sigurante remofuzbile care se sparge la temperaturi de peste 63 de grade celsius. Trapele cu actionare electrica sunt conectate la sistemul electric printr-o centrala cu senzori de detective a fumului care functioneaza cu curenti slabi.

Flexibilitatea foilor, calitatea si versatilitatea fac ca sistemele din policarbonat sa fie integrate si in cele mai indraznete structuri arhitecturale.

Related posts
Afaceri la Domiciliu

Deblocarea ușilor – câteva sfaturi utile

Afaceri la Domiciliu

Munca la domiciliu – idei de afaceri pe internet

Afaceri la Domiciliu

Ce beneficii are un reprezentant Avon

Afaceri la Domiciliu

Peruci – cele bune, cele rele si cele ridicole

Sign up for our Newsletter and
stay informed