Auto-Moto si transporturi

Vara asta se poarta biciclete electrice

Daca tot se povesteste la tot coltul despre bicicletele electrice care se cumpara din ce in ce mai mult si la noi in tara, noi cei de la bimax vrem sa va imbunatatim cunostintele despre aceste produse pe care ar trebui sa le cunoasteti inainte de o eventuala achizitie.

Cel mai important este sa va cunoasteti stilul de viata inainte de a va cumpara o bicicleta electrica pentru a nu regreta pe urma si a va da seama ca nu este modelul care vi se potriveste, deoarece bicicletele electrice sunt in modul principal de doua tipuri, asistate electric si dependente electric.

Cele independente electric pot fi folosite in orice moment fara pedalare, eventual folosirea pedalelor este utila doar pentru a mari viteza sau pentru a ajuta urcarea unei pante mai abrupte cat si daca faceti o calatorie mai lunga si pe alocuri doriti sa nu consumati acumulatorii.

Celalt tip, bicicletele electrice asistate electric sunt dedicate in special pentru oamenii mai sportivi, care vor sa pedaleze dar au nevoie de mai mult, deoarece aceste biciclete electrice nu pornesc de exemplu de pe loc fara pedalare. Au in dotare doi senzori in zona pedalelor, unul care ii spune controler-ului ca sunteti in miscare si sa porneasca motorul electric si unul care ii comunica controler-ului, viteza pe care o aveti pentru a sti ce cu ce viteza sa comande motorul electric.

Cele independente electric au pe ghidon un manson rotativ care este folosit pentru a accelera sau decelera, in schimb, celalalt tip nu are deloc acceleratie.

Bicicletele electrice Ztech, incepand cu modelul ZT-30 pana la ZT-38 sunt biciclete asistate electric, adica nu au acceleratie pe ghidon. Celelalte modele tot de la Ztech, in principiu toate pot functiona independent electric si au o acceleratie pe ghidon.

Puteti vedea toate modelele de biciclete electrice pe care le comercializeaza magazinul online bimax.ro .

Related posts
Auto-Moto si transporturi

Cum ne alegem cauciucurile pentru masina?

AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

AutoAuto-Moto si transporturi

De unde poti cumpara maşini second hand din Germania in aceasta perioada afectata de COVID-19?

Sign up for our Newsletter and
stay informed