Medicamente

De ce sa cumperi dintr-o farmacie online

Odata cu dezvoltarea rapida a ecommerce-ului in Romania, era de asteptat ca si farmaciile sa prinda acest trend ascendent si sa profite de ocazia oferita pentru a ajunge mai rapid si mai usor la o piata tinta mult mai larga. Farmaciile online sunt concepute dupa principii usor diferite fata de cele clasice, in sensul ca acestea pun adesea un accent ridicat pe calitatea produselor si pe realizarea unui stoc format in principal din produse naturale sau produse importate, mai putin disponibile in Romania. Farmaciile online sunt o alternativa practica nu doar pentru cumpararea de medicamente, ci si pentru produse de igiena si curatenie, cosmetice sau suplimente alimentare si produse naturiste.

Avantajele farmaciilor online nu se limiteaza doar la faptul ca acestea pot fi accesate la orice ora. Pe site-uri precum Farmacia Prima Drogherie, utilizatorii au ca si intr-o farmacie clasica posibilitatea de a afla informatii suplimentare despre produse insa si multe alte avantaje in plus:

1. Preturi mai avantajoase. La farmaciile online se pot compara cu usurinta preturile folosind un site comparator de preturi sau pur si simplu navigand pe doua sau trei site-uri de acelasi gen in doar cateva minute spre deosebire de timpul necesar pentru a merge de la o farmacie la alta. Pentru ca pe platformele de ecommerce costurile administrative sunt mult mai mici, acest lucru se reflecta si asupra preturilor, putandu-se ajunge la economii semnificative.

2. Oferte speciale. In farmaciile online este mult mai probabil sa se gaseasca oferte speciale la diverse produse care in farmaciile clasice se comercializeaza la pret intreg. Acesta strategie de marketing este menita sa atraga clientii catre mediul online, al carui popularitate este inca in crestere.

3. Discretie. Anumite produse disponibile in farmacii pot fi usor stanjenitor de cumparat. Indiferent de natura problemei si de tipul produselor cumparate, de la pastile de slabit pana la produse pentru tratarea infertilitatii, intr-o farmacie online procesul de comanda este unul practic si impersonal, ce nu poate trezi nici un fel de jena.

4. Disponibile non-stop. Farmaciile online pot fi accesate in orice moment al zilei, inclusiv noaptea tarziu, iar acesta este un avantaj extraordinar pentru persoanele care nu au foarte mult timp liber si nu pot ajunge la farmacie in timpul programului de lucru. Desi livrarea de urgenta nu este o optiune, apelarea la o farmacie online este o solutie ideala atunci cand medicamentele nu sunt necesare urgent. Astfel, se pot comanda pastilele luate lunar chiar inainte de consumarea cutiei actuale pentru a se evita un drum saptamanal sau bilunar la farmacie.

5. Varietate mai mare de produse. Poate cel mai mare avantaj al unui site de genul Farmacia Prima Drogherie consta in faptul ca acestea pun la dispozitia clientilor o varietate mult mai mare de produse decat in cazul farmaciilor clasice. Cele mai multe produse din import, in mod special cele din gama produselor naturiste, pastilele pentru slabit sau produselor de igiena, ingrijire si curatenie special concepute pentru bebelusi, sunt disponibile doar online, in magazine de acest gen. Apeland la o farmacie online se pot comanda produse din Canada, Statele Unite sau Europa care nu sunt disponibile in magazine fara a suporta vreun pret de transport.

Related posts
Medicamente

Diferenta dintre steroizi si corticosteroizi

Medicamente

Folosirea steroizilor in diverse sporturi

Medicamente

Administrarea acetaminofenului

Medicamente

Femeile si caderea parului

Sign up for our Newsletter and
stay informed