Medicamente

Femeile si caderea parului

Caderea parului la femei este un domeniu mai delicat, in timp ce la barbati este ceva aproape normal. Femeile au parul lung, cel putin majoritatea femeilor, iar acest lucru deja are un minus cand vine vorba de caderea parului. Parul lung este mult mai predispus la cadere decat parul scurt al barbatilor. Si cu toate acestea femeile stiu sa isi mentina parul pe scalp, mult mai bine decat barbatii.

Majoritatea femeilor nu au probleme hormonale, decat atunci cand dau nastere pruncilor si in urmatoarele 2-3 luni intampina o usoare cadere de par, dar care nu o afecteaza cu nimic pe termen lung intrucat acesta creste la loc in perioada imediat urmatoare.Spalarile prea dese constituie un risc destul de mare, se stie din strabuni ca daca ne spalam mai rar parul, acesta are timp sa se hraneasca in totalitate si sa se mentina sanatos si stralucitor mai mult timp. Uscatul parului, iar este o problema de luat in considerare, temperaturile mari nu prieste parului. Legat tot de temperaturi ajungem si la placa de par, o metoda de a indrepta parul cret. Aceasta metoda este deosebit de daunatoare parului intrucat aceasta se arde in mare parte si se reface extraordinar de greu.

Poti sa ceri sfatul si altor femei pe un forum de femei precum acesta.

Fiecare femeie este unica in felul ei, la fel si parul, dar cand vrem sa schimbam culoarea parului, acesta este iar atacat de amoniacul din vopseaua de par care nu prieste deloc parului si nici scalpului. Acesta metoda se foloseste de 2-3 ori pe an iar efectele pe termen lung sunt devastatoare. Cel mai frumos par este cel lasat natural care nu necesita o atentie extraordinara. Daca vreti sa aduceti o imbunatatire, o puteti face cu un tratament naturist usor, in care trebuie sa adaugam ulei de masline, vitamine uleioase A,F si E, plus ulei de ricin.Cu ceea ce rezulta, se aplica un tratament pe scalp-ul proaspat spalat si se spala la 40 de minute de la aplicarea acestuia.

Related posts
Medicamente

Diferenta dintre steroizi si corticosteroizi

Medicamente

Folosirea steroizilor in diverse sporturi

Medicamente

De ce sa cumperi dintr-o farmacie online

Medicamente

Administrarea acetaminofenului

Sign up for our Newsletter and
stay informed