Spiritualitate

Visele se inspira din viata

Traim si asta ne ocupa cu siguranta tot timpul. Privim si fara sa ne dam seama asta este ocupatia cea mai placuta si intensa cu care se indeletniceste creierul nostru. Visam si asta este singurul mijloc de exprimare a subconsitentului.

Cu siguranta, nu odata, te-ai intrebat daca intre visele pe care le ai si viata pe care o traiesti este vreo explicatie. Raspunsul este simplu si sigur “DA”. Visam ceea ce vedem, visam ceea ce simtim, visam ceea ce ne provoca frica sau ceea ce iubim. Visam ceea ce traim si ne inspiram doar din ceea ce vedem.

Stiu, majoritatea viselor care ne umplu noptie sunt de domeniul fantasticului si nu le poti gasi nicio explicatie plauzibila in realitatea pe care o traiesti, astfel te intrebi de unde vin si ce legatura ar putea avea cu tine.

Ochii privesc, creierul vede. Aceasta axioma reprezinta totdata si o explicatie a viselor inexplicabile care uneori ne sperie transformandu-se in cosmaruri, alteori ne amuza sau ne face sa ne dorim sa-l transformam in realitate.

Astfel tot ceea ce vedem dar nu privim ramane undeva memorat pe scoarta cerebrala,fiind materia de studiu a subconstientului. Acesta atunci cand ratiunea doarme, tese vise din acele parte de puzzle care ne contruieste adevarata harta a sufletului.

Mereu vom visa locuri si persoane cunoscute si ne vom inspira din realitate; din lucruri vazute, auzite, din stari, din actiuni, din dorinte, din dezamagiri sau idealuri. Subconstientul transforma semnale pe care uneori suntem prea ocupati ca sa le intelegem in vise care sa ne trezeaza interes in fiecare noapte.

Astfel, dupa cum spun specialistii fiecare om viseaza cel putin odata-n fiecare seara ceea ce inseamna ca subconsientul nu inceteaza sa ne vorbeasca fiind cate se poate de inventiv in ceea ce priveste transmiterea mesajelor, calea preferata de acesta fiind visul.

Foloseste un dictionar de vise pentru a afla semnificatia si interpretarea viselor ce nu-ti da pace.

Related posts
ReligieSpiritualitate

Papa Francisc: „Nu este vremea sa continuam sa producem si sa traficam arme”

Spiritualitate

Horoscopul anului 2017 pentru zodia taur

Spiritualitate

Prezentarea cartii Totul din Intreg

Sign up for our Newsletter and
stay informed