Copii

Vitamine pentru copii

Vitamine pentru copiiAcoperirea deficitului de vitamine si minerale la copii este unul din subiectele importante pentru sanatatea fiecarui copil. De la bebelus si pana la adolescent, in functie de perioada de dezvoltare, copiii au anumite nevoi vitaminice care sunt necesare pentru dezvoltarea echilibrata a fizicului, intelectului si psihicului. In mod normal, prin regimul alimentar zilnic, un copilul ar trebui sa aiba la dispozitie toti  nutrienti necesari, insa, de multe ori, cu diverse motivatii, este necesara si suplimentarea cu vitamine si minerale, pentru a evita orice carenta.

Din nefericire alimentatia moderna nu este capabila sa asigure un echilibru de vitamine si minerale in organism, unele fiind in deficit altele in exces. Alimentele fiind prelucrate prin diverse metode chimice si termice isi pierd din caracteristicile nutritionale sau capata unele noi datorita modificarii genetice ale plantelor si animalelor din care provin. Poluarea si factorii de stres specifice societatii moderne determina „pierderea” unor minerale sau „scade capacitatea de asimilarea” a organismului a altora.

Acest deficit de minerale, vitamine, aminoacizii, etc. poate fi acoperit in cazul copiilor pin folosirea unor suplimente alimentare naturale precum Noni, Lion Kids sau Infant formula.

Noni este un sirop extras din renumitul fruct Noni. Siropul Noni conţine 18 aminoacizi, pe care, in cea mai mare masura, organismul nu ii poate sintetiza, dar care sunt indispensabili. Natriul, potasiul, fierul, manganul si magneziul din acest fruct completeaza necesarul zilnic de minerale al organismului.

Lion Kids este un complex de multivitamine special conceput pentru copii, tabletele Lion Kids sunt sub forma de figurine de animale care pot fi mestecate; acestea sunt asemanatoare bomboanelor, dar nu contin zahar sau coloranti sintetici.

Infant formula este un preparat natural multivitamic ce  este recomandat de medicii pediatri tuturor sugarilor si in special celor ce nu au pofta de mancare sau nu iau in greutate.

Gama de vitamine pentru copii de la calivita este destul de vasta si acopera o gama mare de necesitati, bineinteles ca mai sunt si alte companii care produc si comercializeaza vitamine pentru copii de foarte buna calitate, dar eu am folosit si pe cele de la Calivita

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Educatia, de ce este importanta

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Sign up for our Newsletter and
stay informed