Copii

Noni pentru copii

Noni pentru copiiIn ultima perioada am tot fost intrebat daca sucul de Noni poate fi administrat si copiilor. Raspunsul este DA, nu este nici o problema in administra suc de Noni copiilor, chiar este indicat, in special substantelor foarte benefice continute in fructul de Noni.

Copii sunt cei mai predispusi la raceli in perioada rece, un produs natural din plante putand fi cheia. Sucul Noni, este un produs natural cu gust bun pe care copiii il pot consuma usor fara efecte adverse la nivelul stomacului, si care le intareste organismul facandu-l de nepatruns pentru virusi. Sucul noni este produs si comercializat de diverse firme, unele avand repezentante si in romania

Noni contine atat de multi nutrienti si vitamine, incat o lingurita de 2 ori pe zi este de ajuns sa creasca la maxim imunitatea organismului copiilor; noni de asemenea ofera energie crescuta. Sucul noni poate fi gasit la mai multe companii ce activeaza in romania, una dintre ele fiind Calivita. Puteti verifica diferentele dintre aceste sucuri citind cu atentie eticheta de pe fiecare tip de suc de noni.

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Educatia, de ce este importanta

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Sign up for our Newsletter and
stay informed