Destinatii Turistice

Vizitați stațiunile turistice in județul Brașov

statiuni brasovVă doriți o escapadă de câteva zile la schi într-o stațiune turistică din România ? Vă plănuiți o vacanță în familie, în cuplu sau cu prietenii? Căutați atracţii și obiective turistice extraordinare pentru a vă face excursia cât mai interesantă ?

Vă propunem să descoperiți staţiunile montane din judeţul Brașov preferate de turiștii din ţară cât şi în străinătate : Poiana Braşov şi Predeal.

Vă recomandăm oferte de cazare în Poiana Brașov la hoteluri, vile, pensiuni sau cabane. Veți avea acces la 12 pârtii de schi cu grade diferite de dificultate, precum și la centre de echitație, baruri, discoteci, restaurante etc… Nu ratați obiectivele turistice importante din zonă : Cetatea Râșnov, Castelul Dracula din Bran, Biserica neagră din Brașov și multe altele.

Preferați stațiunea Predeal pentru concediul dumneavoastră? Veți putea schia pe una dintre cele 5 pârtii de schi dotate cu telescaun ți teleschiuri. Veți avea ocazia să profitați de peisajele magnifice ale masivelor Bucegi, Postavaru, Piatra Mare precum și de obiectivele turistice din apropiere : Mănăstirea Predeal ( zidită în secolul al XVIII-lea ), Castelul Peleș din Sinaia,  etc… Puteți beneficia de o atmosferă jovială la pensiuni din Predeal sau de servicii de calitate excepțională la hotelurile din zonă (spa, piscină …)

Obiectivele turistice, panoramele splendide, multiplele posibilitati de agrement, ofertele variate de cazare, confortul modern … constituie doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să vizitați stațiunile din județul Brașov!

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed