Parinti

Zane Ursitoare La Botez

ursitoare botezDe curand am avut botezul baietelului meu si am aflat de la o prietena despre Ursitoare la Botez . Nestiind exact despre ce e vorba si in ce consta acest gen de spectacol cu ursitoare botez am inceput sa ma documentez si spre mirarea mea am gasit foarte multe firme si trupe care ofera astfel de servicii. Am aflat ca in general daca vrei ceva de calitate e bine sa va asigurati ca zanele sunt actrite profesioniste, pentru ca e foarte important sa fie un text frumos scris si mai ales bine spus si interpretat, deci trebuie clar facut de catre cineva din acest domeniu artistic.

Mare grija daca alegeti sa chemati ursitoare la botezul copilului, sa va asigurati ca fetele care vor veni nu fac playback. Am vazut cateva filmari cu ursitoare facand playback pe youtube si nu mi-au placut deloc.

Ei si tot cautand si informandu-ma, intr-un final am ales http://www.zaneursitoare.com sau http://www.ursitoarebotezbucuresti.com ( fiind aceiasi firma) . M-am asigurat ca sunt actrite profesioniste , m-am uitat atenta pe pozele si filmuletele de pe site-ul lor si mi s-au parut cei mai profi. Pot sa zic ca sunt mandra de mine ca am ales foarte bine. Am avut la botez un ADEVARAT SPECTACOL ! A fost un show emotionant, dar si haios la intrarea vrajitorului. Un alt lucru care mi-a placut a fost faptul ca ursitoarele au facut un text special in versuri despre semnificatia si originea numelui de botez al baietelului meu. Despre invitati nu va mai spun ca au fost superincantati de zane.

Pentru mine per total a fost ceva deosebit la petrecerea de botez si va recomand daca aveti un astfel de eveniment sa nu va lipseasca ursitoarele pentru ca spectacolul lor chiar da mai multa culoare petrecerii si ramane si o amintire frumoasa pentru bebe pe care o va vedea peste ani , cand va creste mai mare.

Related posts
Parinti

Despre tine si cu tine curs practic la Bucuresti cu Anca Pop

Parinti

5 trucuri despre hrănirea unui bebeluș

Parinti

Temerile barbatilor legate de sarcina

Sign up for our Newsletter and
stay informed