Parinti

Despre tine si cu tine curs practic la Bucuresti cu Anca Pop

O scadere a nivelului constiintei, o stare mentala si emotionala ce este traita la nivel psihologic ca o „pierdere a sufletului” (a se vedea si termenul depresie.) Este ca o slabire a intensitatii constiintei, ce ar putea fi comparata cu citirea unei presiuni atmosferice scazute pe barometru ce prezice o inrautatire a vremii. Tonusul psihic este afectat, iar acest fapt se resimte la nivel subiectului ca o stare de apatie, suparare sau depresie.

Theta Healing® este o tehnica prin care singuri ne putem transforma realitatea noastra fizica. Este procesul prin care putem influenta vălul universului non-fizic şi să facem, în cunoştinţă de cauză şi în mod deliberat, schimbări în realitatea nostră.

Cursul de Baza ThetaHealing® este un curs de evolutie spirituala si personala pentru omul modern, care isi imbratiseaza si accepta natura umana si deopotriva cea spirituala.

In cursul de baza, ne dezmortim simturile intuitive, empatice, ne descoperim ca fiinta spirituala, dincolo de rigiditatea (auto)impusa, in viata de zi cu zi. Practic, invatam sa ne privim deciziile, obiectivele, visele, alegerile si trairile, in mod asumat si sa intelegem ca “locul” in care suntem astazi este proiectia noastra personala asupra propriei vieti si a lumii in care traim! Convingerile limitative care ne conduc viata, paradigmele si sistemele de valori dupa care functionam, ne fac de multe ori sa ne ingustam posibilitatile.

Foarte des, multi dintre noi se confrunta cu provocari in propriile vieti. Unii dintre noi chiar in fiecare zi atat cu conflicte emotionale cat si cu limitari fizice constante. In timpul unei zile, 90% din actiunile si deciziile noastre sunt pe pilot automat, determinate de cunoasterea si experientele din trecut. Modul in care ne traim vietile si in care reactionam la ceea ce ni se intampla este dictat de subconstientul nostru, aceea parte a mintii care inmagazineaza setul de convingeri, programe, frici, atasamente pe care ni le-am cultivat in timp sau le-am acceptat fara sa ne dam seama din “mosteniri” genetice.

In orice domeniu in care “avem lipsuri” si zicem ca nu avem ceea ce ne dorim, nu ne simtim plini de iubire si creativitate, in care pierdem energie in loc sa ne incarcam, exista un set de “adevaruri” care ne blocheaza in a ne construi realitatea asa cum ne dorim.

Ce vei obține prin Cursul de Baza ThetaHealing®, organizat de Anca Pop la Bucuresti, din 29 septembrie – 1 octombrie a acestui an:

 • Vei invata cum sa gasesti puterea vindecatoare si astfel te vei putea vindeca de afectiuni. Vei elibera eventuale toxine, radiatii, metale grele, existente în corpul tău. Vei obtine echilibrarea nivelului serotoninei si nonadrenalinei
 • Vei elibera suferinte, traume, sentimente negative (teamă, furie, anxietate, …) din memoria celulară, din diferite organe, din structurile corpului tău subtil si vei obtine curătirea propriului corp energetic.
 • Elimini, dacă există, amintiri flotante, energii negative, blesteme, jurăminte, vrăji. Toate acestea se realizează simplu, rapid si fără frică.
 • Vei obtine uiurarea relaxării fizice, diminuarea stress-ului, cresterea calitătii verbale si de performantă I.Q, precum si sincronizarea celor două emisfere ale creierului.
 • Creierul tău va învăta noi sentimente, vei activa cromozomul vitalitătii, vei crea noi neuroni si vei schimba chimia creierului pentru a-i putea produce.
 • Te eliberezi de convingeri, jurăminte si legături care nu mai sunt potrivite vietii tale.
 • Vei vindeca sufletul rănit, sufletul zdrobit, copilul din pântec.
 • Te vei curăța de eventuale vechi jurăminte, resentimente, regrete sau respingeri ale oamenilor din jurul tău, care te țin blocat în parcursul tău evolutiv.
 • Împreună putem elibera emoții, sentimente, amprente fantomatice ale obiectelor, locuintelor, terenurilor ce le deți.
 • Vom recupera fragmentele tale de suflet pierdute pe parcursul vietii si vei înapoia fragmentele de suflet rămase la tine si care nu îți aparțin.
 • Vom realiza, dacă este cazul, un eventual divor? energetic față de relațiile trecute.
 • Vom elibera traume si amintiri de la eventuale operații chirurgicale, accidente, abuzuri petrecute de-a lungul vietii tale.

Click aici pentru a vedea detaliile urmatorului Curs de Baza Theta Healing® din Bucuresti.

Related posts
Parinti

5 trucuri despre hrănirea unui bebeluș

Parinti

Temerile barbatilor legate de sarcina

Parinti

Zane Ursitoare La Botez

Sign up for our Newsletter and
stay informed