Zodiac

Zodia Berbec in anul 2016, Anul Maimutei de Foc

Scurta prezentare a zodiei

In cazul in care inca nu stiati, denumirea vine din limba Latina aries, “berbec”, fiind un semn astrologic care este asociat cu constelatia Berbec. Exista numeroase contradictii cu referire la data din care incepe si se sfarseste un semn zodiacal, insa cel putin deocamdata, este stabilit ca Soarele se afla in constelatia Berbec de la data de 21 martie si pana pe data de 20 aprilie.

Caracteristici ale zodiei

Zodia Berbec este un element zodiacal de Foc, avand dimiciliul astrologic in planeta Marte, iar ca detriment au planeta Venus. In general, nativii din zodia Berbec sunt foarte veseli, dispun de mare perseverenta in urmarirea scopurilor si nu accepta compromisuri.

Dintre toate caracteristicile zodiei Berbec, cele mai pronuntate sunt: curajul, creativitatea, pasiunea, simtul umorului si tandretea, fiind urmate de aproape de: loialitate, gelozie si materialis. Caracteristica la care nativii zodiei Berbec stau cel mai „prost” este prudenta.

Asupra nativilor din zodia Berbec care s-au nascut intre 21 martie – 31 martie, cea mai mare influenta in momentul nasterii o are planeta Marte, intre 1 aprilie – 11 aprilie, Soarele, iar intre 12 aprilie si 20 aprilie, planeta Venus.

Sfat prietenesc din partea astrologilor: niciodata sa nu stati in calea unui Berbec si sa nu va contraziceti cu el pentru ca nu are rost. Berbecul este irascibil si nu tine cont de sentimentele altora. La furie, acest semn zodiacal poate manifesta cruzime neobiectiva si excesiva, care poate duce la distrugere si chiar la autodistrugere.

Berbecul in anul 2016 si in anul Maimutei de Foc

Conform predictiilor astrologice pentru anul 2016 (horoscop 2016), nativii din zodia Berbec se vor impaca foarte bine cu Maimuta de Foc in acest an.  Cei care s-au nascut in semnul Berbecului isi vor scoate la iveala calitatile si abilitatile de lider, mai mult decat au facut-o pana acum.  Barbatii din acest semn zodiacal vor realiza ca daca energia, timpul si munca vor fi investite cu cap se pot realiza o multime de lucruri.

In dragoste, in anul 2016, nativii din zodia Berbec vor avea parte de cateva „furtuni” in familie, iar cei care sunt siguri isi vor gasi cu greu jumatatea, deoarece acestia incearca sa caute prea mult defectele persoanelor si prea putin sa vada abilitatile.

La capitolul finante si cariera Berbecii in acest an, stau bine. Anul Maimutei de Foc 2016 le va oferi o multime de posibilitati de reusita, dar din pacate cum „banii nu cad din cer”, acestia vor trebui sa investeasca foarte mult timp si efort, ceea ce va duce la scaderea imunitatii corporale si la probleme de sanatate.

Related posts
Zodiac

Horoscopul amoros al Leului

Zodiac

Ce este Ascendentul? Cum se calculeaza?

Sign up for our Newsletter and
stay informed