Destinatii Turistice

5 ani de viaRomania = 26 de zile cu premii și un weekend la SPA!

Pentru că 5 ani de online trebuie sărbătoriți cum se cuvine, viaRomania dă startul la 26 de zile de concursuri cu premii!

Dacă îți plac călătoriile și concursurile de cultură generală, dacă nu e niciun secret pentru tine că Lima este capitala statului Peru, că Argentina este a 8-a țară din lume ca suprafață sau că Biserica Neagră posedă ce mai mare colecție de covoare orientale din Europa, atunci cu siguranță vei dori să-ți testezi cunoștințele și să participi la concursurile noastre!

facebook

5 ani de viaRomania înseamnă 5 întrebări zilnic și câte un ghid turistic din colecția ”Ghidurile National Geographic” oferit ca permiu. Timp de 26 de zile vom călători prin America de Sud, America de Nord, Asia, Africa, Australia și Europa și după o călătorie atât de lungă ne vom relaxa într-un weekend la SPA!

Intră pe pagina de Facebook viaRomania și accesează aplicația de concurs începând de miercuri, 17 octombrie 2012, zilnic, până pe 11 noiembrie. Află lucruri interesante despre lumea în care trăim, testează-ți cunoștințele de cultură generală și câștigă premii! Iar la sfârșit, fii cel, sau cea, care va petrece alături de un prieten un weekend de relaxare la SPA, într-unul din cele mai frumoase hoteluri de pe Valea Prahovei – Hotel Orizont din Predeal.

Te așteptăm pe Facebook! Mult succes!

viaRomania este o agenție de turism touroperatoare din Brașov care operează preponderent online prin intermediul portalului turistic www.viaromania.eu În portofoliul agenției se regăsesc aproape toate tipurile de produse turistice: cazare individuală la hoteluri din România sau extern, pachete turistice, sejururi, circuite, oferte city break, bilete de avion și asigurări de călătorie. Pe 1 octombrie 2012 portalul turistic www.viaromania.eu a împlinit 5 ani de la lansare!

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed