Asigurari

Asigurarea RCA – siguranta ta conteaza!!

Cu siguranta in momentul in care te-ai hotarat sa achizitionezi o masina, te-ai impiedicat de birocratia necesara incheierii unei asigurarea RCA 2013. Aceasta asigurare are insa un rol foarte important ce te va despagubi in situatia unui accident de circulatie si iti va suporta costurile necesare pentru reparatiile masinii.

De asemenea, platind asigurarea obligatorie RCA, in cazul in care tu esti responsabil pentru un minor accident de circulatie, despagubirile celui afectat vor fi suportati de cei la care ai platit aceasta asigurare.

Din pacate insa, cum totul se schimba si legislatia privind asigurarea RCA 2013  are de suferit de la an la an si din pacate nu intotdeauna spre binele nostru. Astfel suma pe care trebuie sa o platim creste simtitor, fara a aduce cu sine unele imbunatariri. Vezi si pe ago.ro

Pentru cei care ignora aceasta asigurare, legea este foarte aspra, fiind pasibili de amezi cuprinse intre 1000 RON la 2000 RON si le va fi retinut certificatul de inmatriculare pana cand isi vor incheia asigurarea RCA.

Cum Politia din Romana inceaca sa dea dovada de vigilenta in timpul controalelor de rutina ce se intetesc, acestia cu siguranta vor dori sa le preziti politia de asigurare pentru a fi verificata perioada de valabilitate cat si vigneta care este aplicata pe parbriz intr-un loc vizibil.

In momentul acesta exista 11 societati de asigurare acreditate de CSA pentru a acorda aceste polite de asigurare. In alegerea societatii la care doriti sa incheiati asigurarea RCA, luati in considerare nu doar pretul scazut ci si toate oportunitatile pe care acea firma vi le ofera. Preturile mici la asigurari atrag dupa sine unele dezamataje ce vor fi vizibile in momentul in care trebuie sa serviciile RCA.

Invatati sa fiti prudenti in trafic, incheind asigurarea RCA si conducand cu maxima atentie si responsabilitate! De specificat ca asigurarea RCA pe langa faptul ca este obligatorie va poate salva de la multe neplaceri dupa accident.

 

Related posts
Asigurari

Asigurarile, o necesitate

Asigurari

Noua polita rca in rate

Asigurari

Cum alegem asigurarea casco potrivita?

Asigurari

Asigurarea RCA ieftina

Sign up for our Newsletter and
stay informed